Noves oportunitats per les empreses de Construcció i Infraestructures: Suècia

març, 2017

29març9:20- 12:15Noves oportunitats per les empreses de Construcció i Infraestructures: Suècia9:20 - 12:15 Foment del TreballCategoria:Internacional

Hora

(Dimecres) 9:20 - 12:15

Ubicació

Foment del Treball

Via Laietana, 32, 08003 Barcelona

Detalls

El Govern suec ha posat com a objectiu renovar les seves xarxes de transport a través de l’actual Pla d’Infraestructures 2014-2025, el qual suposa una inversió de 522.000.000.000 de corones sueques. Alhora, les regions d’Estocolm i Göteborg tenen previst inversions de 95 mil milions d’Euros fins a 2025 i 100 mil milions d’Euros fins 2035 respectivament per adaptar les necessitats d’una major població.


Les ciutats d’Estocolm i Göteborg són dues ciutats Europees que estan creixent al major ritme. Així, el 2020 a Estocolm es preveu que un milió de persones visquin i treballen en zones urbanes de la regió i el 2030 la ciutat tindrà previsiblement 1,4 milions d’habitants (dels actuals 950.000). Això està creant per a les autoritats nacionals i regionals una infinitat de reptes per adaptar-se a les noves i múltiples necessitats, des del transport fins a les infraestructures i la construcció d’habitatges.

A fi d’adaptar la ciutat a les necessitats d’una major població, la regió d’Estocolm té previstes inversions per valor de 95 bilions d’Euros fins a 2025, dels quals 45 bilions d’Euros es destinaran a inversions en construcció d’habitatges i 13 bilions de euros a inversions en ferrocarril i tramvia, per exemple. La regió de Göteborg al seu costat, té previst inversions de 100 mil milions d’Euros, destinats entre altre a la construcció de 105 000 habitatges nous i la infraestructura necessària per fer-se davant de l’augment estimat de 240 000 nous habitants per 2035. Per als propers projectes a desenvolupar, Suècia està buscant socis entre les companyies constructores i promotores estrangeres que desitgen participar en les pròximes licitacions.

Business Sweden juntament amb l’Ambaixada de Suècia a Espanya, La Cambra de Comerç Hispano-sueca de Barcelona, ​​Foment del Treball i la Cambra oficial de Contractistes d’obres de Catalunya organitza aquesta jornada a Barcelona sobre oportunitats de negoci per al sector de la construcció i infraestructura a Suècia, al qual convida a promotores i constructores espanyoles ja tercers que puguin estar interessats en participar en els pròxims projectes a Suècia.

PROGRAMA

09: 20-09: 30 Recepció d’assistents

09: 30-09: 50 Paraules de benvinguda

    D. Kristina Stenhammar, Cònsol General Honorari de Suècia
    Joan Canals, President de la Comissió Internacional de Foment del Treball
    Joaquim Llansó, President de la Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya
    D. David Elvira, President, Cambra de Comerç Hispano-sueca de Barcelona

09: 50-10: 20 Oportunitats de negoci a Suècia per a empreses del sector de la construcció

    Sören Pettersson, assessor especialitzat en construcció i infraestructura de Business Sweden

10: 20-10: 50 Inversions de 95 beur per adaptar les necessitats d’un major població

    Erik Krüger, Gerent Desenvolupament de Negoci, Invest Stockholm Business Region

10: 50-11: 10 El mercat suec de construcció d’habitatges i les empreses municipals

    Jonas Högset, responsable de nova construcció, SABO

11: 10-11: 35 Pausa & Cafè

11: 35-11: 55 Com aconseguir la construcció de 6000 nous habitatges a Göteborg per 2021

    Anna Norden, responsable de Desenvolupament, Bostadsbolaget i framtiden Göteborg

11: 55-12: 15 Cloenda

    Malin Svensson, Consellera Comercial de Suècia a Espanya de Business Sweden

La inscripció és gratuïta per a socis de la Cambra de Comerç Hispano-sueca de Barcelona, ​​socis de Foment i de la Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya

Ponents de Suècia:

Sören Pettersson, Senior Asesor de Inversiones, Business Sweden

La misión de Business Sweden es crecer Suecia mediante la internacionalización del tejido empresarial. Esto embarca tanto atraer inversores hacia Suecia como apoyar a las empresas suecas en su proceso de crecer fuera del país.

http://www.business-sweden.se/en/Invest/

 

Erik Krüger, Gerente Desarrollo de Negocio, Invest Stockholm

Business Region

Entidad público sueco responsable de promover las inversiones en la capital sueca.

http://www.stockholmbusinessregion.se/en/

 

Jonas Högset, Responsable de nueva construcción, SABO

SABO, la Asociación Sueca de Empresas de Vivienda Pública, y sus 300 miembros tiene como fin fomentar un mercado competitivo en cuanto a licitaciones de proyectos de viviendas residenciales.

http://www.sabo.se/om_sabo/english/Sidor/default.aspx

 

Anna Nordén, Responsable de Desarrollo, Bostadsbolaget Framtiden i Göteborg

El grupo Framtiden es la empresa de construcción de viviendas más grande de Suecia y miembro en SABO. Tiene previsto inversiones para construir 6000 viviendas para 2021. Para cumplir con este objetivo, un mercado abierto con contratistas locales, regionales y extranjeros es imprescindible.
https://www.bostadsbolaget.se/english

Organitzador

Internacional Foment Internacional

X