L’Autoconsciència com a base de la Salut Física i Mental

novembre, 2017

29nov12:00- 14:00Activitat finalitzadaL'Autoconsciència com a base de la Salut Física i Mental12:00 - 14:00 Foment del TreballCategoria:Dona i Empresa

Inscriu-te a l'activitat

Inscriu-te de manera gratuïta a l'activitat

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

(Dimecres) 12:00 - 14:00

Ubicació

Foment del Treball

Via Laietana, 32, 08003 Barcelona

Detalls

 

Dins del marc de la COMISSIÓ DONA I EMPRESA de Foment del Treball, hem organitzat un taller per treballar en el descobriment de l’autoconeixement i encetar les claus per afrontar tots i cada un dels reptes que ens presenta la vida.

La professional convidada en aquesta ocasió és l’Assumpció Salat (*), una reconeguda i prestigiosa psicòloga, formadora i consultora, que porta més de 20 anys treballant amb persones i organitzacions,  tant públiques com privades, impartint formació de qualitat humana, intel.ligència emocional, creixement interior i apoderament.

Així doncs, ella ens proposa fer un viatge introspectiu i, així,  descobrir les eines i les habilitats que adquirim quan desenvolupem la nostra consciència. La finalitat és ajudar-nos a gestionar millor el nostre estrés i el nostre cos i, d’aquesta manera, poder assolir una millora en la nostra salut física i mental.

 

 

(*)s’obsequiarà a tots/es els/les assistents/es amb un exemplar del seu llibre: El Desenvolupament de la Conciència – Trobant el teu mapa

Aforament limitat/Inscripcions atorgades per rigorós ordre de confirmació

 

 

Organitzador

Foment del Treballfoment@foment.com Via Laietana 32-34

Foment del TreballVia Laietana, 32, 08003 Barcelona

X