Menu

novembre, 2021

02nov12:3014:00Activitat finalitzadaDebats Fiscals: El paper del Consell per a la Defensa del contribuent davant de les empreses i professionals tributaris12:30 - 14:00 Presencial i online ( Híbrid)C =Debats FiscalsACTIVITAT FINALITZADA

Inscriu-te ara

Reserves tancades

No pots assistir?Canviar la meva reserva

Horari

(Dimarts) 12:30 - 14:00

Localització

Presencial i online ( Híbrid)

Detalls

En aquesta sessió s’explicarà el funcionament del Consell per a la Defensa del Contribuent (d’ara endavant Consell), com a organisme que vetlla per l’efectivitat dels drets dels contribuents, atenent les seves queixes i fent els suggeriments i propostes pertinents a l’Administració Tributària.

Però, quines són les formes en què una empresa o un assessor fiscal es pot relacionar amb Consell?, contra els actes de quins òrgans de l’Administració es poden fer reclamacions al Consell?, com pot ajudar Consell en la intensificació de la relació cooperativa i el foment de les bones pràctiques tributàries?, quines altres funcions pot desenvolupar el Consell i que actualment no està realitzant?

L’objectiu d’aquesta sessió és conèixer, de primera mà, el funcionament del Consell de Defensa del Contribuent i donar resposta a aquestes preguntes, per part del seu president Sr. Jesús Rodríguez Márquez.

PROGRAMA

12:30 h. Presentació a càrrec del Vicepresident de la Comissió d’Economia i Fiscalitat de Foment del Treball

Sr. Jaume Menéndez

12:40 h. Intervenció del President del Consell per a la Defensa del Contribuent

Sr. Jesús Rodríguez Márquez

13:30 h. Col·loqui

Sr. Valentí Pich
President de la Comissió d’Economia i Fiscalitat de Foment del Treball

 

**Inscripció ONLINE

 

 

* Places limitades. La reserva de plaça es confirmarà personalment per mail.

** L’enllaç per a connectar-se a Zoom s’enviarà mitjançant correu electrònic el dia abans de l’inici de la jornada

És imprescindible formalitzar la inscripció identificar correctament el nom, cognoms (que han de ser les mateixes dades que s’utilitzaran per a identificar-se en Zoom) i DNI

 

PATROCINA:

Organitzador

Debats Fiscalseconomia@foment.com Via Laietana 32-34

X
X