Debats Fiscals: Reptes i perspectives de l’Agència Estatal d’Administració Tributària

octubre, 2018

9oct12:00- 13:30Activitat finalitzadaDebats Fiscals: Reptes i perspectives de l'Agència Estatal d'Administració Tributària12:00 - 13:30 Foment del TreballCategoria:Debats Fiscals

Inscriu-te a l'activitat

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

(Dimarts) 12:00 - 13:30

Ubicació

Foment del Treball

Via Laietana, 32, 08003 Barcelona

Detalls

L’AEAT com a organisme encarregat de l’aplicació efectiva del sistema tributari estatal i duaner, tramita un ingent volum d’informació, amb gairebé 20 milions de declarants en l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, i prop d’1 milió i mitjà de declarants en l’Impost de societats, al mateix temps que acumula i processa informació estratègica, i gestiona una recaptació bruta que supera els 240.000 milions d’euros.

Així mateix, dins de les seves funcions, està la de col·laborar amb la resta de les Administracions tributàries i l’atenció a convenis en matèria d’intercanvi d’informació. Especial importància mereix l’aplicació de la Directiva  2018/822 (DAC6) sobre les futures obligacions d’informació per part dels intermediaris fiscals a les Administracions tributàries.

La lluita contra el frau fiscal, els nous paràmetres digitals entre l’Administració i els contribuents o els nous estàndards de relacions més moderns i transparents entre ells, constitueixen reptes al que han d’enfrontar-se.

Per poder analitzar els aspectes essencials, en aquesta sessió tindrem l’honor de comptar amb el seu màxim responsable, el Director de la *AEAT, Don Jesús Gascón, així com també comptarem amb la participació del Delegat Especial de l’Agència Estatal d’Administració Tributària a Catalunya, Don Isidoro García Millán.

PROGRAMA

12:00 h. Presentació

Sr. Vantentí Pich, President de la Comissió d’Economia i Fiscalitat de Foment del Treball

D. Jesús Gascón, Director de l’Agència Estatal Tributària

Amb la participació de D. Isidoro García Millán, Delegat Especial de l’AEAT

Moderador:

Sr. Jaume Menéndez, Vicepresident de la Comissió d’Economia i Fiscalitat de Foment del Treball

13:00 h. Tancament de la sessió

Organitzador

Economía y Fiscalidad

X