Essentials: La gestió per valors o el valor de la gestió empresarial

octubre, 2018

11oct9:00- 10:30Activitat finalitzadaEssentials: La gestió per valors o el valor de la gestió empresarial9:00 - 10:30 Foment del TreballCategoria:Forum Recursos Humans

Inscriu-te a l'activitat

Inscriu-te de manera gratuïta a l'activitat

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

(Dijous) 9:00 - 10:30

Ubicació

Foment del Treball

Via Laietana, 32, 08003 Barcelona

Detalls

BACK TO THE BASICS

Qui no vol fer-se amb la nova tendència de la temporada? Aquesta nova peça que surt en totes les revistes. El mateix passa al món empresarial amb l’aparició d’una nova eina, procés, estratègia, etc.; tota companyia amb un ADN innovador vol implantar aquestes novetats i seguir millorant.

Però aquesta vegada anem a parlar dels bàsics, aquests temes estructurals i periòdics que sempre romanen en l’empresa. Són com els texans que mai falten en el teu fons d’armari, o aquest bloc de notes que sempre està en el teu escriptori per molta novetat tecnològica que entri al mercat.

Amb l’objectiu de seguir aprenent i refrescant aquestes tasques permanents de l’àrea de persones, iniciem un nou cicle de sessions molt pràctiques.

 

1a jornada sobre Attract: 

 La gestió per valors o el valor de la gestió empresarial 

Darrera de cada empresa hi ha uns valors que donen forma i són la identitat de l’empresa com a corporació. La identitat empresarial i els seus valors subjacents condicionen la cerca de professionals que, a més de comptar amb les competències necessàries, tinguin un bon encaix dins dels valors de la companyia. I també condicionen que el talent romangui en la companyia en la mesura en què l’empresa manté aquests valors i els manifesta en la seva política i relació amb el treballador.

 

Ponents: 

  • Isabel Salas, Directora de RRHH de Gebro Pharma
  • Eugenio Villamizar, Director Corporatiu de RRHH de Bacardi
  • Alberto Trallero, Director Desenvolupament de Negoci inTouch en CaixaBank BI
  • Miquel Angel Ferrer, Founder Tiwit

Meeting Lider:

  • Mª José Alvarez, Change Project Manager de Randstad HR Solutions

 

 

   PATROCINADOR: 

 

MITJÀ COL·LABORADOR: 

Organitzador

Foment del TreballVia Laietana, 32, 08003 Barcelona

X