Menu
Missió virtual a l’Índia. Del 4 al 8 d’octubre 2021

octubre, 2021

4oct - 8oct 48:00oct 8Missió virtual a l'Índia. Del 4 al 8 d'octubre 20218:00 - 11:59 (8) India

Inscriu-te a l'activitat

Queden places disponibles

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

4 (Dilluns) 8:00 - 8 (Divendres) 11:59

Ubicació

India

Detalls

Per què Índia?

L’Índia és actualment una de les economies més dinàmiques del món. Es preveu que l’any 2022 es converteixi en el mercat més poblat del planeta i arribi als 1.400 milions d’habitants. És un dels mercats emergents que ofereix més oportunitats a mig termini per a les empreses catalanes.

L’Índia ofereix oportunitats de negoci globals en sectors com l’automoció i moto, la indústria farmacèutica o en la transformació digital, entre d’altres.

Pel que fa a les relacions comercials amb Catalunya, les exportacions catalanes han assolit un volum de 375,5 milions d’euros el 2019. Lideren les exportacions la maquinària (16,3%), els productes químics orgànics (10,8%) i plàstics (8,5%).

Sectors de major interès

Un mercat que ofereix oportunitats especialment interessants en àmbits com els següents:

Química fina i industrial
Agrotech
TIC
Smart cities
Videojocs
Indústria farmacèutica
Biotecnologia
Vehicles elèctrics

Vehicles elèctrics i auxiliars

El Projecte del Ministeri de Transport de l’Índia té la voluntat que tots els vehicles públics passin a ser elèctrics d’aquí al 2030.

L’Índia acaba de canviar les seves normes d’emissió a BSVI. La indústria està preparant una reforma general en el sector de l’automoció que enfocarà els esforços en un canvi cap a una major inclusió de components elèctrics i híbrids. Centres i sistemes de càrrega, solucions que incorporin intel·ligència artificial, components i altres productes auxiliars compten amb interessants oportunitats a l’Índia.

Indústria farmacèutica – L’Índia, mercat de genèrics i contract manufacturing

El sector farmacèutic indi, valorat en 100.000 milions de USD, ha evidenciat creixements molt importants en els darrers anys i se situa entre els principals mercats farmacèutics del món.

El cost de producció de l’Índia és menor que el dels Estats Units i gairebé la meitat d’Europa. Tot això obre una gran oportunitat per a totes les empreses amb estratègies d’in-licensing i contract manufacturing a l’Índia per a mercats asiàtics i de països MENA. L’augment del nombre de laboratoris aprovats per l’FDA i l’OMS ha suposat un gran impuls, cosa que fa que moltes empreses europees triïn laboratoris indis per produir genèrics. L’exportació de productes farmacèutics inclou medicaments a granel, productes intermedis, formulacions de medicaments, productes biològics, productes vegetals i productes quirúrgics. L’escenari posterior a la COVID-19 està promovent àmbits com el de la telemedicina, entre d’altres oportunitats.

TIC i transformació difital Desplegament de les TIC a l’Índia

El confinament provocat per la COVID-19 ha generat un fort impuls a les TIC a l’Índia. S’estan realitzant grans esforços per millorar les infraestructures TIC existents, així com per transformar molt sectors i digitalitzar-los,

Quimics i plàstics – Oportunitats en química fina i industrial a l’Índia

Amb una taxa de creixement del 17% CAGR el 2019, la indústria química de l’Índia ha evidenciat un important creixement en els últims anys.

L’augment de la demanda a l’Índia s’ha produït, en part, gràcies a les sancions que diversos països han aplicat a la Xina i a les estrictes normes ambientals que s’estan adoptant. Existeixen nombroses oportunitats en els segments de petroquímica, els polímers, els pigments i altres productes que compleixin amb les normatives mediambientals, tant per a la confecció de tèxtils com per a la química industrial en general. Altres subsectors d’interès són els pigments, les essències, els saboritzants, els productes químics per al refinament de metalls, etc.

Sobre la missió

• L’Agenda de reunions de negocis: ofereix a les empreses participants una sèrie d’entrevistes individuals amb potencials socis, clients o entitats locals. Els contactes es trien en funció de les necessitats i objectius establerts conjuntament per l’empresa sol·licitant de l’servei.
• Les reunions se celebraran virtualment mitjançant les plataformes més usades al país.
• Quant a el contingut de l’informe de l’Agenda de reunions inclourà el següent:
a. La relació d’entrevistes concertades, amb informació rellevant de cada un dels contactes.
b. Una nota de mercat sobre el producte o servei ofert per l’empresa al país objectiu.
c. Informació pràctica sobre el país per facilitar la preparació de la visita presencial a el futur.

Cost

• Cost de l’agenda: 600 Euros + IVA – 1 país

• Inscripció:   200 Euros + IVA

Més informació

sramirez@foment.com

Organitzador

Internacionalinternacional@foment.com

X