Menu
Taiwan: Oportunitats en un mercat de sofisticació

setembre, 2019

17set10:00- 13:00Activitat finalitzadaTaiwan: Oportunitats en un mercat de sofisticació10:00 - 13:00 seu de PRODECAC:Internacional

Inscriu-te a l'activitat

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

(Dimarts) 10:00 - 13:00

Ubicació

seu de PRODECA

Gran Via de les Corts Catalanes, 620 pral. Barcelona

Detalls

Taiwan presenta una demanda potencial d’aliments i begudes superior a les exportacions que actualment es realitzen des de Catalunya. Els principals productes catalans presents en aquest mercat són la carn, l’oli d’oliva i els vins; també s’exporten xocolates, peix congelat, preparats alimentaris, sucs de fruita, cafès i tes entre d’altres.

Es tracta d’un mercat sofisticat, on el consumidor cada vegada més s’interessa per trobar informació dels productes i les marques a l’hora de decidir-ne la compra.

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer les oportunitats que presenta Taiwan per aquest sector, les estratègies de posicionament de productes i la proposta de participació en el projecte CLUB TAIWAN Catalunya per iniciar les exportacions a aquest mercat i incrementar el valor percebut dels aliments i begudes catalans per part del consumidor de Taiwan.

PROGRAMA

10:00 h.  Recepció  d’assistents

10: 30 h. Benvinguda

Sr. Ramon Sentmartí, Director gerent de Prodeca

Representants de Foment  del Treball, Pimec i Taiwan Trade Center Barcelona

11: 00 h.  Taiwan, un mercat d’oportunitats per a finançar relacions comercials

Ambaixador Sr. José María Liu, Representan  de Taiwan a Espanya

12: 00 h.  Club Taiwan Catalunya, una cooperació  entre Prodeca, Carrefour Taiwan i Wowprime per acostar els productes catalans al consumidor de Taiwan.

12: 30 h.  Torn obert de preguntes

13: 00 h.  Fi  del seminari

Organitzador

Internacional Foment Internacional

X