Taula Rodona

abril, 2018

19abr10:00- 12:00Activitat finalitzadaTaula RodonaCom afrontar els mercats de l Àfrica occidental: Costa d Ivori i Senegal10:00 - 12:00 Foment del TreballCategoria:Internacional

Inscriu-te a l'activitat

Inscriu-te de manera gratuïta a l'activitat

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

(Dijous) 10:00 - 12:00

Ubicació

Foment del Treball

Via Laietana, 32, 08003 Barcelona

Detalls

Des de fa uns anys, els creixements econòmics dels mercats de l’Àfrica Occidental estan sent molt importants, amb una mitjana anual del 8%, que probablement es mantindran amb lleugeres variacions almenys en els pròxims exercicis. Aquests creixements juntament amb la baixa saturació d’aquests mercats estan implicant l’existència de grans oportunitats de negoci per a les empreses europees en tots els sectors.

Davant aquestes circumstàncies, és imprescindible conèixer la manera correcta de penetrar en aquests mercats tenint en compte la seva idiosincràsia i la seva forma de treballar. Altrament, aquestes oportunitats es poden convertir fàcilment en amenaces.

T’informarem de la propera  Missió Comercial a Costa d’Ivori  Senegal que es durà a terme del 24 al 29 de Juny del 2018, de les avantatges que ofereix i de com treure’n el màxim profit.

Aquelles empreses interessades en la Missió es podran entrevistar amb els responsables dels mercats de Costa d’Ivori i Senegal. (cal confirmar les reunions al correu   sramirez@foment.com)

Organitzador

Internacional Foment Internacional

X