Webinar: Analítica web i com desenvolupar un Pla de Màrqueting Digital

maig, 2020

14maig17:00- 18:00Webinar: Analítica web i com desenvolupar un Pla de Màrqueting Digital17:00 - 18:00 Categoria:Webinar

Hora

(Dijous) 17:00 - 18:00

Detalls

Parlarem de la importància de l’anàlisi de dades en qualsevol projecte digital, i de com aquests afecten directament en la presa de decisions per a portar un negoci cap endavant.

Aprofundirem en la creació del Pla de Màrqueting Digital. Quin document és? Quines parts tenen? Quina estratègia desenvolupar? Quines accions podem dur a terme? i com aquest document, que és un document viu, marcarà les pautes de les accions de màrqueting digital de les empreses.

PROGRAMA
· Benvinguda
· Crear un pla d’Analítica Digital
· Crear un pla de Màrqueting Digital
· Cloenda

ORADOR:

Enric Guillén
Digital Marketing Manager

Digital Marketing Manager en el Centre Tecnològic Eurecat i President de l’agència ONL Digital Tuctuc Mitjana, està especialitzat en posicionament de marques en internet, des de l’estratègia al desenvolupament d’accions digitals encaminades a la conversió mitjançant branding i performance. Becat per dues vegades per Google en la seva formació, i certificat en Analytics, Adwords, Yandex Mètrica i Google Tag Manager, combina la seva passió per desenvolupar projectes de transformació digital per a pimes amb la formació que imparteix des del 23 anys en màrqueting i vendes. Apassionat de la metodologia “lean”, forma a persones que busquin un canvi a la seva vida professional

X