Webinar: Tips imprescindibles per a treballar la teva xarxa de contactes. Networking

maig, 2020

13maig18:00- 19:30Webinar: Tips imprescindibles per a treballar la teva xarxa de contactes. Networking18:00 - 19:30 Categoria:Webinar

Hora

(Dimecres) 18:00 - 19:30

Detalls

Coneix com ampliar i treballar la teva xarxa de contactes per aconseguir millors oportunitats profesionals.

Veurem què és el Networking, què necessitem per treballar-ho de manera òptima i on podem conèixer professionals del nostre sector.

PROGRAMA

· Benvinguda
· Tips imprescindibles pel Networking
· Torn de preguntes
· Conclusió

De la mà de la nostra formadora

Carola Morato
Personal Brander

Personal Brander per als professionals i Employer Brander per a les organitzacions. 20 anys d’experiència en Màrqueting, Comunicació i Vendes en llocs de responsabilitat. En 2014 afegeixo a la meva tasca professional la gestió de la marca personal i processos de coaching per a professionals (dins i fora de les organitzacions) i des del 2016 assessoro en l’estratègia d’Employer Branding a les empreses per fer-les més a tractivo per al talent dels nous temps. Dono formació i conferències en escoles de negoci sobre Marca Personal i Employer Branding. Màster en Employer Branding per EB College Austràlia, Màster en Direcció de Comunicació Corporativa a EAE, Expert en RSC (Observatori RSC), Comunicació Integral (ICOMI) a la Universitat Abat Oliva de Barcelona. Coach executiva per l’Escola Europea i certificada a l’ICF. MBSR Mindfulness a Universitat de Barcelona. certificada en DISCO.

X