Zoom Marques: Influencers

abril, 2018

25abr9:15- 12:00Activitat finalitzadaZoom Marques: Influencers9:15 - 12:00 Foment del Treball Sala MagnaCategoria:Foment

Inscriu-te a l'activitat

Inscriu-te de manera gratuïta a l'activitat

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

(Dimecres) 9:15 - 12:00

Ubicació

Foment del Treball Sala Magna

Via Laietana, 32, 08003 Barcelona

Detalls

El 2018 està previst que les marques inverteixin més de 2.500 milions d’euros només en influencers a Instagram. Unes quantitats que reflecteixen la gran aposta que les principals marques estan fent a les xarxes socials i als nous entorns digitals. 

Una oportunitat única per conversar amb una selecció dels influencers i celebrities amb més impacte i més experiència en màrqueting d’influencers. Durant una sessió de preguntes i respostes, analitzarem el seu potencial davant la comunicació i valorització de les marques, les últimes tendències, les noves estratègies i alguns del seus secrets.

De la mà de UAMedia, empresa pionera en màrqueting.

Accés exclusiu per a professionals – Aforament limitat

INFLUENCERS:

Ona Carbonell
Esportista i instagramer
270.000 seguidors online

Esportista olímpica i capitana de l’equip espanyol de natació sincronitzada, compagina l’esport amb un paper actiu a les xarxes socials i la passió per la moda. 

Santi Millán
Celebrity 
900.000 seguidors online, 10M espectadors a TV

Presentador, actor de teatre i televisió, és pioner en xarxes i una figura molt popular en mitjans digitals i convencionals. Actualment presenta Got Talent i condueix un show sobre viatges i esports a Youtube.

Sergi Pedrero ‘The Tripletz’
Youtuber
760.000 seguidors online

Instagramer i Youtuber, és un dels primers influencers a nivell nacional. Ha creat la marca The Tripletz i ha trencat els esquemes de l’ús de les xarxes socials. Ha treballat amb les millors marques i influencers.

Daniel Illescas
Influencer
500.000 seguidors online

Un dels influencers més coneguts del panorama actual, forma part de l’anomenat ‘Dulce-Squad’. Ha signat amb les principals agències del país donada la seva capacitat d’influència entre els Millennials i Generació Z.

Roc Massaguer
Youtuber
1.170.000 seguidors online

L’Outconsumer és un dels primers gamers que va néixer a Youtube en l’àmbit nacional, on té una comunitat de gairebé 800.000 subscriptors. Periodista de professió, ha treballat com a prescriptor de marques com Nike o PlayStation, NBA o PortAventura.

EXPERTS:

Carlos Ortet 
General Manager de Zoopa

Daniel Pérez Barriga 
Brand Communication Director de Desigual.

ORGANITZAT PER:

UNA ACTIVITAT DEL PROGRAMA:

AMB EL SUPORT DE:

CANAL DE CONTINGUT OFICIAL:

Organitzador

Foment del Treballfoment@foment.com Via Laietana 32-34

Foment del Treball Sala MagnaVia Laietana, 32, 08003 Barcelona

X