Menu

Prevenció de Riscos Laborals PRL

Prevenció de Riscos Laborals

L’Oficina de Prevenció de Riscos Laborals de Foment del Treball Nacional (OPRL), des de l’any 2001, dirigeix les seves activitats des del convenciment de que la seguretat integrada permet a la petita i mitjana empresa aconseguir quotes de competitivitat i de qualitat en el treball.

La seva missió es fonamenta en el suport a la petita i mitjana empresa durant el procés de desenvolupament de l’activitat preventiva, analitzant les necessitats d’organització en aquesta matèria i incorporant mètodes de comunicació i informació que siguin coherents amb les  exigències i característiques d’aquestes.

Índex de publicacions de PRL

Línies d'Acció

La tasca de l’Oficina de Prevenció de Riscos Laborals es concreta en un conjunt de serveis, activitats i productes gratuïts per a les  empreses.

Servei d’assessorament tècnic.

Posem a la seva disposició un servei d’assessorament tècnic en matèria de prevenció de riscos laborals, a través de:

  • Consultes telefòniques o per correu electrònic sobre qualsevol tipus de dubte en matèria preventiva: aspectes legals, tècnics, de gestió, etc.
  • Visites a les empreses per assessorar i informar en la implementació efectiva de la seguretat i salut laboral.

Activitats i serveis d’informació.

  • Jornades monogràfiques sobre temes d’actualitat en matèria de prevenció de riscos laborals.
  • Butlletí electrònic mensual.
  • Revista Monogràfica de prevenció de riscos laborals.
  • Plataforma Web amb tota la informació i els serveis de l’OPRL.

Elaboració d’eines preventives.

Elaborem eines preventives (publicacions, aplicacions informàtiques, fitxes tècniques, etc.) orientades a tècnics de PRL, comandaments intermedis, gerents, etc. per facilitar  la implementació de la prevenció en la presa de decisions i en l’activitat diària de les empreses.

Actualitat

Activitats

desembre, 2020

1jul - 31des0:00des 31- 0:00Missió comercial a Corea del Sud. 2n Semestre de 2020(juliol 1) 0:00 - (desembre 31) 0:00 Corea del SudC:Internacional,Missions Empresarials

1set - 31des11:05des 31- 11:05Missió comercial a Polònia 2020. (Dates pendents de confirmació)(setembre 1) 11:05 - (desembre 31) 11:05 PolòniaC:Internacional,Missions Empresarials

7oct - 31desoct 77:34des 31Missions Virtuals. Segon semestre 2020(octubre 7) 7:34 - (desembre 31) 23:59 OnlineC:Internacional,Missions Empresarials

Més activitats

Et pot interessar

Fòrum PRL de Foment del Treball

El nostre equip

César Sánchez

Director

Olaya Modéjar

Tècnica

Javier Noguerol

Tècnic

X