Prevenció de Riscos Laborals PRL

Prevenció de Riscos Laborals

L’Oficina de Prevenció de Riscos Laborals de Foment del Treball Nacional (OPRL), des de l’any 2001, dirigeix les seves activitats des del convenciment de que la seguretat integrada permet a la petita i mitjana empresa aconseguir quotes de competitivitat i de qualitat en el treball.

La seva missió es fonamenta en el suport a la petita i mitjana empresa durant el procés de desenvolupament de l’activitat preventiva, analitzant les necessitats d’organització en aquesta matèria i incorporant mètodes de comunicació i informació que siguin coherents amb les  exigències i característiques d’aquestes.

Índex de publicacions de PRL

Línies d'Acció

La tasca de l’Oficina de Prevenció de Riscos Laborals es concreta en un conjunt de serveis, activitats i productes gratuïts per a les  empreses.

Servei d’assessorament tècnic.

Posem a la seva disposició un servei d’assessorament tècnic en matèria de prevenció de riscos laborals, a través de:

  • Consultes telefòniques o per correu electrònic sobre qualsevol tipus de dubte en matèria preventiva: aspectes legals, tècnics, de gestió, etc.
  • Visites a les empreses per assessorar i informar en la implementació efectiva de la seguretat i salut laboral.

Activitats i serveis d’informació.

  • Jornades monogràfiques sobre temes d’actualitat en matèria de prevenció de riscos laborals.
  • Butlletí electrònic mensual.
  • Revista Monogràfica de prevenció de riscos laborals.
  • Plataforma Web amb tota la informació i els serveis de l’OPRL.

Elaboració d’eines preventives.

Elaborem eines preventives (publicacions, aplicacions informàtiques, fitxes tècniques, etc.) orientades a tècnics de PRL, comandaments intermedis, gerents, etc. per facilitar  la implementació de la prevenció en la presa de decisions i en l’activitat diària de les empreses.

Actualitat

Activitats

febrer, 2020

13febr9:00- 12:00Activitat finalitzadaReptes i oportunitats fiscals a Llatinoamèrica, U.S.A. i Espanya per a 20209:00 - 12:00 Foment del TreballCategoria:Economia i Fiscalitat

13febr18:00- 20:00Activitat finalitzadaPresentació de la Guia per a Pimes davant els Objectius de Desenvolupament Sostenible18:00 - 20:00 Categoria:Foment del Treball

14febr9:30- 12:45No hi ha més places disponiblesLa transposició de les noves directives europees sobre l'exposició a agents cancerígens a l'ordenament jurídic espanyol. Aspectes tècnics i jurídics.9:30 - 12:45 Foment del TreballCategoria:Prevenció de Riscos Laborals

Més activitats

Et pot interessar

Fòrum PRL de Foment del Treball

El nostre equip

César Sánchez

Director

Olaya Modéjar

Tècnica

Javier Noguerol

Tècnic

X