Digitalitza’t

Un impuls per a la transformació digital de les pimes. Un projecte impulsat per Foment del Treball que acompanya a les empreses, especialment les pimes, en el camí cap a la transformació digital.

Digitalitza’t

Un impuls per a la transformació digital de les pimes. Un projecte impulsat per Foment del Treball que acompanya a les empreses, especialment les pimes, en el camí cap a la transformació digital.

Digitalitza’t

Un impuls per a la transformació digital de les pimes. Un projecte impulsat per Foment del Treball que acompanya a les empreses, especialment les pimes, en el camí cap a la transformació digital.

Tenim un repte clar i imminent i és transformar digitalment els nostres negocis en consonància amb les directrius d’Europa, Espanya i Catalunya.

Enguany, la situació marcada per la COVID juntament amb les restriccions que s’han anat imposant ha condicionat fortament la competitivitat del teixit econòmic i productiu.

Acompanyar-los a través de definir processos de transformació digital facilitarà, sens dubte, la supervivència empresarial. Per això, impulsar una xarxa d’oficines de transformació digital a tot el territori català és avui, més necessari que mai.

Foment, conscient d’aquesta necessitat, col·labora amb la Generalitat de Catalunya per sensibilitzar les empreses a pivotar cap a un món més digital, fent èmfasi específicament en les tecnologies vinculades a la indústria 4.0.

Sensibilitzar les pimes i ajudar-les a entendre com tecnologies com el big data, la robòtica, el cloud o la intel·ligència artificial les farà més competitives, és tot un repte que cal abordar. Calen solucions orientades a les diferents grandàries de les empreses i, sobretot, potenciar un procés de reflexió intern.

El panorama

Territorialment, Barcelona és un dels hubs més innovadors d’Europa, compta amb un conjunt d’empreses grans amb forta vocació industrial, és regió líder en startups i disposa de grans proveïdors de coneixement. A més a més, és una ciutat líder en congressos, com el Mobile World Congress, el 4 Years From Now i el Smart Cities World Expo Congress.

Objectius

Augmentar el número de pimes innovadores i millorar l’avantatge competitiu de les empreses a través de la digitalització. Identificar i impactar en aquelles pimes susceptibles de poder pivotar cap a la indústria 4.0. Facilitar el coneixement de les diferents ajudes, subvencions i línies, públiques i privades, que acompanyen aquesta transformació.
Impulsar processos de reflexió interna per entendre com la tecnologia les farà més eficients i competitives. Conscienciar empreses de nova creació i/o aquelles que es transformen digitalment, en iniciar-se també en la cultura de la ciberseguretat. Impulsar la demanda tecnològica connectant empreses proveïdores de solucions amb empreses demandants, especialment pimes.
.

Objectius

Augmentar el número de pimes innovadores i millorar l’avantatge competitiu de les empreses a través de la digitalització.

Identificar i impactar en aquelles pimes susceptibles de poder pivotar cap a la indústria 4.0.

Facilitar el coneixement de les diferents ajudes, subvencions i línies, públiques i privades, que acompanyen aquesta transformació.

Impulsar processos de reflexió interna per entendre com la tecnologia les farà més
eficients i competitives.

Conscienciar empreses de nova creació i/o aquelles que es transformen digitalment, en iniciar-se també en la cultura de la ciberseguretat.

Impulsar la demanda tecnològica.

No partim de zero
i ja hi estem treballant…

Dos segles i mig d’història ens avalen i ens han convertit en protagonistes i testimonis excepcionals de les grans transformacions socials, polítiques i econòmiques que han forjat la bona reputació de Barcelona i Catalunya arreu del món. Disposem d’una xarxa d’organitzacions, totes elles referents en els seus territoris, que ens ajudaran i faran d’altaveu del projecte. Amb totes elles compartim l’objectiu de sumar més pimes a la transformació digital.
Treballem i tenim acords amb grans institucions, públiques i privades, vinculades a l’àmbit digital i tecnològic.   Digitalitza’t és també una aposta clara per la col·laboració publico privada.

No partim de zero
i ja hi estem treballant…

Dos segles i mig d’història ens avalen i ens han convertit en protagonistes i testimonis excepcionals de les grans transformacions socials, polítiques i econòmiques que han forjat la bona reputació de Barcelona i Catalunya arreu del món.

Disposem d’una xarxa d’organitzacions, totes elles referents en els seus territoris, que ens ajudaran i faran d’altaveu del projecte. Amb totes elles compartim l’objectiu de sumar més pimes a la transformació digital.

Treballem i tenim acords amb grans institucions, públiques i privades, vinculades a l’àmbit digital i tecnològic.

Digitalitza’t és també una aposta clara per la col·laboració publico privada.