El passat 18 de novembre es van publicar les bases reguladores per a la concessió de subvencions dels “Ajuts a projectes de disrupció empresarialde la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu d’aquestes ajudes és accelerar els processos d’innovació i transformar els models de negoci per tal de convertir les amenaces de la ràpida transformació digital en oportunitats de creixement. Es finançaran els projectes que desenvolupin noves iniciatives amb metodologies de transformació empresarial com també projectes de proves pilot d’un producte, servei o tecnologia ideats per empreses emergents (start-ups).

Els beneficiaris dels ajuts a la disrupció són les empreses consolidades amb base a Catalunya i les empreses emergents (start-ups) tecnològiques.

El termini de presentació de sol·licituds es va iniciar el dia 19 de novembre de 2022 i finalitzarà el 19 de desembre de 2022 a les 14:00.

Si vols idear, posar en marxa o realitzar proves pilot de projectes d’innovació a la teva empresa, aprofita aquesta oportunitat!