5 de juliol de 2022

Els Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa ofereixen un descompte econòmic directe que es pot bescanviar per un servei expert en internacionalització, innovació, sostenibilitat o noves tecnologies a través de l’assessorament dels proveïdors acreditats per ACCIÓ.

Uns ajuts únics que ja han beneficiat a 3.000 empreses catalanes i que han servit per acompanyar-les a vendre a nous països, a implementar o desenvolupar noves tecnologies o a adaptar el seu model de negoci als canvis de l’entorn.

 

Cupons ACCIÓ a la indústria 4.0

Els Cupons ACCIÓ a la indústria 4.0 són la teva oportunitat per incorporar tecnologies de la indústria 4.0 a l’empresa. A través d’aquests cupons podràs fer els primers passos per implementar tecnologies com la impressió 3D, el big data, la internet de les coses o la robòtica, entre d’altres, amb l’objectiu de millorar els productes, els serveis o els processos de l’empresa. Més informació

 

Cupons ACCIÓ a la innovació

Els Cupons ACCIÓ a la innovació tenen per objectiu acompanyar a les persones clau d’una empresa a fer un procés de reflexió sobre el model de negoci i d’innovació de l’organització i definir noves iniciatives davant els canvis que poden impactar al negoci. Més informació

 

A través del programa Digitalitzat donem assessorament a les pimes que vulguin sol·licitar els cupons relatius a innovació i  indústria 4.0 (diagnosi i assessorament en la implantació). Registreu-vos en en el botó de sota i us connectarem amb els nostres assessors acreditats.