Et convidem a veure la sessió del Digitalitza’t amb l’Alfons Cornella, titulada “5 consells per innovar: models i eines ” centrada en explicar un model per a portar a terme un procés sistemàtic d’innovació a la teva empresa, així com algunes eines que poden ser útils, a l’hora de determinar quin valor aportes al mercat, i a través de quin model de negoci.

 

Innovem perquè hi ha problemes a el nostre voltant que cal resoldre, i perquè hi ha oportunitats per resoldre’ls que mereixen ser explorades. Així doncs, potser una raó principal de per què innovar avui és la importància del context en què vivim, de l’entorn que ens envolta. L’entorn ens incita a innovar. En particular, que no estiguem sols, i que altres innovin a el nostre voltant, és un fort incentiu a innovar.

La sessió està adreçada a pimes que vulguin innovar sense saber per on començar.

A la sessió mostrem amb  exemples reals com tirar endavant un procés d’innovació on pot participar tota l’empresa, i no només un “departament” d’innovació.

Alfons Cornella és Fundador d’Infonomia i del Institute of Next. Com a consultor de grans empreses, ha dirigit més de 120 projectes d’innovació en tot tipus d’organitzacions, especialment en el sector privat.

Si vols descarregar-te aquest primer video registra’t!