Menu
DIGITALITZA’T – “Transformació Digital en la Indústria i 5G”

maig, 2021

12maig17:00- 18:00DIGITALITZA'T - "Transformació Digital en la Indústria i 5G"17:00 - 18:00 OnlineC:Innovació

Hora

(Dimecres) 17:00 - 18:00

Ubicació

Online

Detalls

DIGITALITZA’T

Transformació Digital en la Indústria i 5G

Us convidem al proper Webinar de Digitalitza’t que comptarà amb la ponència de Felix Hernández de Rojas, expert en indústria 4.0 a Telefónica i tractarà sobre Transformació Digital a la indústria i 5G. Digitalitza’t és un projecte impulsat per Foment del Treball que acompanya les empreses, especialment les pimes, en el camí cap a la transformació digital.

Segons l’informe, “La 5G a Catalunya” elaborat per ACCIÓ, aquesta tecnologia tindrà molta importància en la indústria perquè permetrà obtenir connexions molt estables i segures, necessàries per operar aparells i infraestructures crítiques. Ha de garantir baixa latència, de menys d’una mil·lèsima de segon, de manera que es podran controlar en temps real aparells situats a molts quilòmetres de distància com vehicles o equipaments mèdics, i al mateix temps facilitarà el desenvolupament d’altres tecnologies com la internet de les coses (IOT).

En aquesta sessió el ponent exposarà com aquest procés de digitalització i desenvolupament de noves tecnologies busca implementar millores com l’accés en temps real a les dades i la intel·ligència de negoci, el que transformarà la perspectiva actual en què es duen a terme els processos de producció, avançant un pas més cap a les anomenades Smart Factories. L’objectiu és que les empreses, prioritàriament les pimes, entenguin els beneficis que el 5G els proporciona per solucionar els reptes que planteja la 4a Revolució Industrial.

Després de la intervenció del ponent, obrirem un torn de preguntes amb els assistents.

Organitzador

Innovacióinnovacio@foment.com

X