Menu

Contacto

Detalles

Via Laietana 32
08003 Barcelona
Tel. 93 484 12 00
Fax. 93 484 12 30
foment@foment.com

Conecta con nosotros

Déjanos un comentario

Si Vostè ens facilita dades de caràcter personal, consenteix inequívocament la incorporació de les mateixes als fitxers automatitzats existents en l’entitat així com el seu tractament, informatitzat o no. La finalitat del tractament de les seves dades és la de poder remetre-li (sempre a través nostre) comunicacions corporatives, publicitàries o promocionals referides a activitats pròpies de l’objecte social de Foment.

Vostè podrà exercir, en qualsevol moment i en els termes establerts en la LOPDCP, el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades i revocar l’autorització concedida perquè Foment li enviï comunicacions corporatives, publicitàries o promocionals, notificant-lo a Foment bé mitjançant e-mail a l’adreça lopd@foment.com, bé mitjançant carta dirigida a l’Àrea de Socis i Relacions Externes, Via Laietana núm. 32, 1 pis, 08003 de Barcelona.

Nombre *

Email *

Asunto *

Mensaje

Información básica sobre Protección de Datos

Responsable: Foment del Treball. +info
Finalidad: Poner en contacto al usuario con la entidad. +info
Legitimación: Consentimiento del interesado. +info
Destinatarios: La petición de contacto generará un correo electrónico a la entidad que mantendrá en los servidores Foment del Treball. +info
Derechos: Tiene el derecho de acceder, rectificar y suprimir estos datos, como otros derechos que también se explican en la política de privacidad. +info
Conservación de los datos: Hasta que el usuario solicite su supresión.
Información adicional: Puede consultar información adicional y detallada sobre la política de privacidad en https://www.foment.com/es/politica-de-privacidad/.

X