Menu

CONTACTE

Detalls

Via Laietana 32
08003 Barcelona
Tel. 93 484 12 00
Fax. 93 484 12 30
foment@foment.com

Contacta amb nosaltres

Deixa’ns un comentari

Si ens facilites les dades de caràcter personal, consenteixes inequívocament la incorporació de les mateixes als fitxers automatitzats existents en l’entitat així com el seu tractament, informatitzat o no. La finalitat del tractament de les seves dades és la de poder remetre-li (sempre a través nostre) comunicacions corporatives, publicitàries o promocionals referides a activitats pròpies de l’objecte social de Foment.

Podràs exercir, en qualsevol moment i en els termes establerts en la LOPDCP, el teu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les teves dades i revocar l’autorització concedida perquè Foment t’enviï comunicacions corporatives, publicitàries o promocionals, notificant-lo a Foment bé mitjançant e-mail a l’adreça lopd@foment.com, bé mitjançant carta dirigida a l’Àrea de Socis i Relacions Externes, Via Laietana núm. 32, 1 pis, 08003 de Barcelona.

  Nom *

  Email *

  Assumpte *

  Missatge


  Informació bàsica sobre Protecció de Dades

  Responsable: Foment del Treball. +info
  Finalitat: Posar en contacte l'usuari amb l'entitat. +info
  Legitimació: Consentimient de l'interesat. +info
  Destinataris: La petició de contacte generarà un correu elecrònic a l'entitat que es mantindrà als servidors de Foment del Treball. +info
  Drets: Té dret d'accedir, rectificar i suprimir aquestes dades, com altres drets que s'expliquen en la política de privacitat. +info
  Conservació de les dades: Fins que l'interessat sol·liciti la seva supressió.
  Informació adicional: Pot consultar informació adicional i detallada sobre la política de privacitat a https://www.foment.com/politica-de-privacitat/.

  X
  X