Menu

Esports

Esports

La Comissió d’Esports impulsarà les relacions del sector empresarial amb l’esportiu associatiu i les empreses del sector per generar estratègies conjuntes.

Des de Foment es planificarà de manera coordinada i amb prioritat estratègica els objectius de creixement de la indústria de l’Esport a Catalunya i totes les contribucions que es puguin fer des de sectors vinculats com el turisme i la cultura.

Línies d'acció

  • Promoure accions per a impulsar les relacions del sector empresarial amb l’esportiu associatiu i les empreses del sector per generar estratègies conjuntes.
  • Planificar, de manera coordinada i amb prioritat estratègica, els objectius de creixement de la indústria de l’esport a Catalunya, i totes les contribucions que es puguin fer des de sectors vinculats com el turisme i la cultura.

Actualitat

Activitats

gener, 2021

21gen9:00- 10:30Esmorzars Foment - PwC: El Port de Barcelona, aliat de les empreses per a la recuperació econòmica amb Mercè Conesa9:00 - 10:30

22gen13:00- 14:00Debats Fiscals: Les noves Administracions Digitals de l'Agència Tributària - AEAT13:00 - 14:00 Webinar por ZoomC:Debats Fiscals

26gen9:30- 11:00Trade and Investment Opportunities in Pakistan9:30 - 11:00 Webinar por ZoomC:Internacional

Més activitats

El nostre equip

Gerard Esteva

President

Salvador Guillermo

Secretari Tècnic

Economista a la patronal catalana, Foment del Treball

Karina Azar

Tècnica

Maricel Demestres

Suport Administratiu

X