Emprenedoria i empresa

Emprenedoria i empresa

Foment del Treball ha de saber donar resposta als reptes a què han de fer front els empresaris de Catalunya. L’escenari econòmic actual ens obliga a estar permanentment atents per crear o afavorir les condicions adequades per a l’activitat empresarial. Davant un context desfavorable, aportarem i proposarem solucions.
En aquest sentit, les línies d’actuació de Foment del Treball adreçades a l’empresa i a l’emprenedoria estan directament relacionades amb l’operativa de la unitat empresarial.
Darreres anàlisis

Línies d'acció

  • Identificació dels problemes d’accés al crèdit per a les activitats empresarials viables. En la mesura del possible, identificar i fomentar l’articulació de mecanismes facilitadors de nou finançament.
  • Facilitar l’accés a nous mercats, especialment exteriors.
  • Facilitar la reorientació de l’activitat a través de la innovació.
  • Better regulation: Impulsar la reforma en continu de la regulació que afecta l’activitat empresarial existent i assegurar un marc favorable a la creació de noves empreses.
  • Impuls d’un clima favorable a l’emprenedoria.
  • Fomentar la relació directa entre els professionals i directius de les diferents àrees de gestió de l’empresa, per millorar el coneixement de l’actualitat en el dia a dia de la gestió empresarial.

Actualitat

Activitats

juny, 2019

1abr - 20des12:00des 20- 12:00Ferias InternacionalesIRAN (Mayo - Diciembre 2019)(abril 1) 12:00 - (desembre 20) 12:00 Categoria:Foment del Treball,Internacional

1maig - 4desTot el diaMissions empresarials multisectorials 2019(Tot el dia) Categoria:Internacional,Missions Empresarials

4juny10:00- 13:30No hi ha més places disponiblesCOM GENERAR I LIDERAR UNA CULTURA DE BENESTAR EN LA TEVA EMPRESA10:00 - 13:30 Centre de Formació Foment del TreballCategoria:Prevenció de Riscos Laborals

Més activitats

Et pot interessar:

empren-empresa

El Cicle de Seminaris relacionats amb el món emprenedor Reinventa’t: transforma icrea 

El nostre equip

Maria Mora

Directora

Eloi Palà

President Comissió Emprenedors

Eva Samaranch

Administrativa

X