Innovació

Innovació

La Comissió d’Innovació referma el posicionament de Foment com a impulsor de la innovació en el teixit industrial i d’empreses del país. L’objectiu principal és ser un punt de trobada de l’ecosistema innovador català,  per esdevenir una patronal facilitadora de coneixement i nexe amb els principals centres de referència.

Línies d'acció

  • Posicionar Catalunya i Barcelona com a hubs d’innovació de referència.
  • Acompanyament i impuls a la innovació empresarial.
  • Millorar l’intercanvi de coneixement entre els actors de l’ecosistema (empreses, universitats, centres de recerca i altres institucions amb propostes innovadores).
  • Ser un lobby actiu i reactiu en totes les normatives que afectin la competitivitat i productivitat de l’empresa.
  • Donar a conèixer els programes de suport a la innovació.
  • Fomentar la col·laboració entre corporacions i startups.

Informes

La innovació en el sector productiu
Digital Talent Overview 2019

Actualitat

Activitats

gener, 2020

9gen9:00- 10:00Activitat finalitzadaInnovation Breakfast "Els límits de l'IoT"9:00 - 10:00 Foment del TreballCategoria:Innovació

30gen9:15- 11:30L'atracció del talent digital, un repte en majúscules per a les empreses9:15 - 11:30 Categoria:Forum Recursos Humans

Et pot interessar:

Innovation Breakfast

Els Innovation Breakfast de Foment són un nou format de sessió creat per oferir un entorn on poder dialogar, inspirar-se i créixer professionalment, a través de trobades amb ponents d’alt nivell que comparteixen la seva visió i expertise en les iniciatives innovadores que estan liderant en la seva organització.

Darrers esmorzars

2019

26 d’abril del 2019
IMPRESSIÓ EN 3D 

Esmorzar col·loqui amb el Sr. Mario Serrano, director del departament d’Urbanisme del Consorci de la Zona Franca, i el Sr. Joan Parra, director general de Leitat, que es centrarà en el 3DFactory i el repte que tenen de promoure l’adopció de tecnologies d’impressió 3D.

El nostre equip

Jordi  Bosch

President

Maria Mora (@mmora)

Secretària Tècnica

Eva Samaranch

Administrativa

X