Innovació

Innovació

El posicionament de Foment en matèria d’innovació és exercir com a impulsor en l’àmbit empresarial català, per millorar l’estat de la innovació al teixit industrial i d’empreses al país. El lideratge de Foment i la forta presència en aquest àmbit permetrà l’impuls d’iniciatives que persegueixin resultats concrets. En aquest sentit, Foment facilita la interrelació de fluxos d’innovació existents, des d’un punt de vista col·laboratiu i obert (innovació oberta), inclusió de metodologies de disseny a processos d’innovació (design thinking), així com l’impuls de projectes d’emprenedoria corporativa a tot l’espectre empresarial.

Darreres anàlisis

Línies d'acció

  • Innovació Oberta: dirigit a empreses amb esperit de col·laboració i moderats recursos d’inversió, amb l’objectiu de posar en coneixement d’altres els seus projectes; així com a empreses que cerquin partners adequats per a projectes concrets. Foment exerceix de facilitador d’aquest coneixement, mentre posa a l’abast d’aquestes empreses centres de referència en innovació tecnològica.
  • Emprenedoria Corporativa: dirigit a empreses que busquen un partner adequat a qui adreçar un repte innovador rellevant. Foment posarà a l’abast d’aquestes empreses tot el coneixement i la seva capacitat com a facilitador d’intercanvi empresarial, per tal de posar en marxa projectes específics sota demanda. El perfil adequat són empreses amb alta vocació cap a la innovació, que siguin capaces d’acollir a la seva estructura incubadores i/o acceleradores de start-ups o projectes d’innovació.
  • Innovació des del disseny: la inclusió de metodologies de disseny per a la millora de processos i serveis vinculats en l’àmbit de la innovació. Foment posa a l’abast de les empreses centres de referència per tal de posar en marxa projectes específics.

Actualitat

Activitats

gener, 2019

No hi ha activitats programades

Et pot interessar:

El nostre equip

Antonio Sáenz

Director

Ernest Quingles

President Comissió Innovació

Dolors Oller

Administrativa

X