Menu

Economia

La Comissió d’Economia i finançament té com a finalitat monitoritzar l’evolució de l’escenari econòmic global, així com el seu trasllat a la realitat espanyola i catalana.

En concret,  la comissió treballa a fi d’identificar aspectes de millora i accions que reforcin les previsions optimistes respecte al marc econòmic actual.

Línies d'acció

  • Incidir en el seguiment i anàlisi de l’evolució macroeconòmica, tot reforçant el tractament estadístic i la difusió periòdica de la informació als nostres associats.
  • Seguiment de l’evolució del sector financer i la seva reestructuració.
  • A nivell microeconòmic, afavorir la comunicació transversal entre els sectors d’activitat que ho considerin oportú, per tal d’identificar aspectes de millora i possibles accions que se’n puguin derivar.
  • Amb l’objectiu de crear escenaris òptims per fer possible la recuperació econòmica,elaboració de propostes de reformes a fer i seguiment dels resultats d’aquelles que estan en fase d’implementació, tant a Catalunya com a Espanya.

Informes de Conjuntura

Anàlisis

Actualitat

Activitats

gener, 2021

21gen9:00- 10:30Activitat finalitzadaEsmorzars Foment - PwC: El Port de Barcelona, aliat de les empreses per a la recuperació econòmica amb Mercè Conesa9:00 - 10:30

22gen13:00- 14:00Activitat finalitzadaDebats Fiscals: Les noves Administracions Digitals de l'Agència Tributària - AEAT13:00 - 14:00 Webinar por ZoomC:Debats Fiscals

26gen9:30- 11:00Trade and Investment Opportunities in Pakistan9:30 - 11:00 Webinar por ZoomC:Internacional

Més activitats

El nostre equip

Valentí Pich

President

Salvador Guillermo

Secretari Tècnic

Karina Azar

Tècnica

Maricel Demestres

Administrativa

X