Formació

Formació

Per Foment la formació de les persones és un element clau per millorar la seva ocupabilitat i com a conseqüència la competitivitat de les empreses. A través de la Comissió de Formació, es marca com a objectiu promoure un sistema de formació integrada i al llarg de tota la vida laboral, que doni resposta de manera eficient a les necessitats del mercat laboral.

La consecució d’aquest objectiu inclou definir estratègies en l’àmbit formatiu que millorin i actualitzin les competències professionals de les persones, adaptar programes i serveis concrets de diferents àmbits a les necessitats de les empreses, i influir en polítiques públiques estratègiques vinculades amb els aspectes formatius.

  • Impulsar i participar en la Governança de la Formació Professional (FP) a nivell autonòmic i estatal (CEOE).
  • Defensar els interessos de les empreses en matèria de formació, sistema educatiu i laboral, a nivell autonòmic i estatal (CEOE).
  • Canalitzar i donar resposta als suggeriments dels membres de la comissió i propiciar la seva participació.
  • Impulsar la percepció positiva i valor social de la FP.Impulsar la FP d’alternança i DUAL i altres models mixtos de formació Centre-Empresa. Propiciant un canvi cultural entre els actors del sistema, seguretat jurídica i flexibilitat.
  • Enfortir la  relació amb universitats i centres d’investigació, recerca o tecnològics amb matèria de formacióImpulsar i canalitzar processos de qualificació i acreditació de competències professionals.
  • Potenciar la visualització de les accions i fites assolides de cara a l’opinió pública.

Actualitat

Activitats

febrer, 2020

13febr9:00- 12:00Activitat finalitzadaReptes i oportunitats fiscals a Llatinoamèrica, U.S.A. i Espanya per a 20209:00 - 12:00 Foment del TreballCategoria:Economia i Fiscalitat

13febr18:00- 20:00Activitat finalitzadaPresentació de la Guia per a Pimes davant els Objectius de Desenvolupament Sostenible18:00 - 20:00 Categoria:Foment del Treball

14febr9:30- 12:45No hi ha més places disponiblesLa transposició de les noves directives europees sobre l'exposició a agents cancerígens a l'ordenament jurídic espanyol. Aspectes tècnics i jurídics.9:30 - 12:45 Foment del TreballCategoria:Prevenció de Riscos Laborals

Més activitats

Et pot interessar:

El nostre equip

Manuel Rosillo

President 

Iris Molina

Secretària Tècnica

Noemí Fernández

Suport Administratiu

X