Menu

El turisme d'experiències sostenible es posiciona com a gran dinamitzador social i econòmic La Generalitat, Foment del Treball i una desena d’agents tecnològics i econòmics catalans creen un ‘hub’ per a la transformació digital de les pimes Foment del Treball, ACES, Amics del Passeig de Gracia, ANGED, Barcelona Oberta, Cecot, CEDAC, Comertia, CONFECAT, Consell de Gremis, Fecom, FOEG i Gremi d’Hotels de Barcelona aplaudeixen l’acord en base a l’esmena registrada pel PDeCAT per modificar el Codi Penal i elevar les penes de reincidència dels delictes lleus de furt La delegada del Govern M. Eugènia Gay destaca la tasca del Govern d’Espanya per crear 200.000 places d'FP en quatre anys

A Foment del Treball Nacional comptem amb una agenda d’activitats que organitzem per a tots els membres de la xarxa de l’organització. Descobreix aquí tots els nostres esdeveniments i apunta’t per no perdre’t les últimes novetats en matèria empresarial.

PROPERES ACTIVITATS

maig, 2022

VOLS REBRE NOTÍCIES? Subscriu-te a la nostra newsletter i selecciona les temàtiques sobre les que t’agradaria rebre notícies.
X
X