Menu

AWE dones emprenedores Foment i el Consolat General dels Estats Units a Barcelona presenten les 30 emprenedores seleccionades a la beca AWE 2023 Foment acull els guardons de la I Festa de l’Esport Femení de l’UFEC Pacte Nacional per la Salut Foment del Treball compromès amb el Pacte Nacional per a la Salut Foment demana al nou Govern que aporti l’estabilitat necessària pel retorn d’empreses a Catalunya

Foment del Treball Nacional és la confederació que representa des de 1771 els empresaris i la potent indústria catalana. Com a organització independent, privada, sense ànim de lucre, acollida al dret constitucional i legal d’associació dels empresaris, es regeix amb criteris democràtics per representants lliurement elegits.

Ser líder social i referent d’opinió pública a favor del progrés de Catalunya com a motor econòmic del sud-oest d’Europa i de la conca mediterrània, en un entorn de llibertats, economia de mercat i societat del benestar.

Defensar els interessos dels empresaris catalans en general –i dels associats en particular-, tot promovent un entorn favorable per a l’activitat productiva en diàleg amb els poders públics i els representants de la societat civil.

  • Creiem en la iniciativa privada i empresarial
  • Vindiquem el valor social de l’empresari
  • Defensem el diàleg i el consens entre els agents socials en favor del progrés econòmic i humà
  • Promocionem la responsabilitat social de l’empresari
  • Fomentem el coneixement i la seva difusió com a garantia de progrés
  • Estem compromesos amb el desenvolupament econòmic i humà de Catalunya, d’Espanya i d’Europa en un marc de llibertats i de societat del benestar

ECOSISTEMA DE FOMENT

Benvinguda del President

Foment del Treball Nacional sempre ha cregut en el progrés de Catalunya, Espanya i Europa. Som l’única institució que representa àmpliament els interessos de la indústria i els empresaris catalans a tots els centres de decisió i poder. La nostra institució és sinònim d’organització pionera, respectada i valorada. Som una de les patronals més antigues d’Europa. Dos segles i mig d’història ens avalen i ens han convertit en protagonistes i testimonis excepcionals de les grans transformacions socials, polítiques i econòmiques que han forjat la bona reputació de Barcelona i Catalunya arreu del món.

Foment és avui un actor social clau en el desenvolupament econòmic i humà de Catalunya i de l’Europa mediterrània. I com a defensors de la iniciativa empresarial catalana, continuarem sent per als nostres socis un referent de la concertació social, de la promoció del debat i difusió del coneixement i de la formació dels nostres futurs empresaris.

 

Josep Sánchez Llibre
President

 

Òrgans de Govern

Foment és una entitat de règim privat, regida per òrgans de govern escollits i renovats cada quatre anys.

 

 

 

Saber-ne més

Òrgans Consultius

Els òrgans de govern de Foment del Treball compten amb la col·laboració del Consell Consultiu i els Consells Assessors.

 

 

 

Saber-ne més

Estructura Executiva

Responsable de l’activitat diària de la institució: organització de sessions de treball, redacció d’informes i propostes, interlocució amb les administracions publiques i representació institucional als òrgans laborals, econòmics i socials de Catalunya

Saber-ne més
X
X