Menu

Ribera destaca la necessitat d’afrontar el repte de la transició energètica amb la reforma del mercat elèctric europeu Josep Sánchez Llibre reclama que Europa aposti per la reindustrialització per mantenir la cadena de subministrament en sectors estratègics Enfortir la indústria biofarmacèutica redundarà en una millor atenció sanitària i major desenvolupament econòmic i benestar social L’Institut Agrícola valora molt positivament el rebuig de l’ampliació de la ZEPA del Baix Llobregat pel Parlament

Foment del Treball Nacional és la confederació que representa des de 1771 els empresaris i la potent indústria catalana. Com a organització independent, privada, sense ànim de lucre, acollida al dret constitucional i legal d’associació dels empresaris, es regeix amb criteris democràtics per representants lliurement elegits.

Ser líder social i referent d’opinió pública a favor del progrés de Catalunya com a motor econòmic del sud-oest d’Europa i de la conca mediterrània, en un entorn de llibertats, economia de mercat i societat del benestar.

Defensar els interessos dels empresaris catalans en general –i dels associats en particular-, tot promovent un entorn favorable per a l’activitat productiva en diàleg amb els poders públics i els representants de la societat civil.

  • Creiem en la iniciativa privada i empresarial
  • Vindiquem el valor social de l’empresari
  • Defensem el diàleg i el consens entre els agents socials en favor del progrés econòmic i humà
  • Promocionem la responsabilitat social de l’empresari
  • Fomentem el coneixement i la seva difusió com a garantia de progrés
  • Estem compromesos amb el desenvolupament econòmic i humà de Catalunya, d’Espanya i d’Europa en un marc de llibertats i de societat del benestar

ECOSISTEMA DE FOMENT

Benvinguda del President

Foment del Treball Nacional sempre ha cregut en el progrés de Catalunya, Espanya i Europa. Som l’única institució que representa àmpliament els interessos de la indústria i els empresaris catalans a tots els centres de decisió i poder. La nostra institució és sinònim d’organització pionera, respectada i valorada. Som una de les patronals més antigues d’Europa. Dos segles i mig d’història ens avalen i ens han convertit en protagonistes i testimonis excepcionals de les grans transformacions socials, polítiques i econòmiques que han forjat la bona reputació de Barcelona i Catalunya arreu del món.

Foment és avui un actor social clau en el desenvolupament econòmic i humà de Catalunya i de l’Europa mediterrània. I com a defensors de la iniciativa empresarial catalana, continuarem sent per als nostres socis un referent de la concertació social, de la promoció del debat i difusió del coneixement i de la formació dels nostres futurs empresaris.

 

Josep Sánchez Llibre
President

 

Òrgans de Govern

Foment és una entitat de règim privat, regida per òrgans de govern escollits i renovats cada quatre anys.

 

 

 

Saber-ne més

Òrgans Consultius

Els òrgans de govern de Foment del Treball compten amb la col·laboració del Consell Consultiu i els Consells Assessors.

 

 

 

Saber-ne més

Estructura Executiva

Responsable de l’activitat diària de la institució: organització de sessions de treball, redacció d’informes i propostes, interlocució amb les administracions publiques i representació institucional als òrgans laborals, econòmics i socials de Catalunya

Saber-ne més
X
X