Menu

Front comú de les patronals catalanes de pimes per afrontar l’estat d’emergència per la sequera a Catalunya i reduir l’impacte sobre l’activitat empresarial i la ciutadania Foment del Treball demana celeritat i agilitat en l’aplicació de les mesures d’ajut i suport als sectors productius per afrontar l’estat d’emergència per la sequera a Catalunya Foment del Treball reclama al Govern que executi les inversions amb urgència per afrontar la sequera i alerta de les greus conseqüències de les restriccions d’aigua Foment del Treball celebra la inclusió del Bar-Mar en la llista de Projectes d’Especial Interès Europeu

Sostenibilitat, medi ambient i empresa son els actors principals d’una relació que va més enllà de l’estricte marc legislatiu.

La Comissió de Desenvolupament Sostenible té com a repte garantir el compliment de la defensa dels principis generals de la llibertat de mercat amb el compromís mediambiental.

Foment centra el debat en la viabilitat i velocitat dels canvis, les implicacions socials dels ajustos i el finançament disponible per fer-los possibles i proposa la col·laboració públicoprivada com l’alternativa més eficient i àgil per avançar cap a un model descarbonitzat i circular.

ACTUALITAT

ACTUALITAT

  • Seguiment i posicionament de l’evolució legislativa als diferents nivells competencials en matèria d’aigües, canvi climàtic, residus, qualitat de l’aire, intervenció administrativa ambiental, responsabilitat ambiental, eficiència en l’ús dels recursos, producció i consum sostenible.
  • En l’àmbit de la gestió, posar en valor les accions realitzades per les empreses de Catalunya en els darrers vint anys.
  • Afavorir la detecció de noves oportunitats de negoci.
  • Reforçar l’accés a la informació i a les línies de suport europees i estatals, a fi d’afavorir els processos d’innovació de l’activitat industrial obsoleta, sovint amb derivades ambientals.
  • Reforçar Foment com a punt de trobada de nous sectors econòmics consolidats al voltant de l’eix de la sostenibilitat i fer-ho compatible amb la defensa dels principis generals de la llibertat de mercat.
  • Donar suport a emprenedors orientats en aquesta línia.
  • Integrar sectors d’activitat inicialment aliens a regulacions específiques de caràcter ambiental, que passen a ser estratègics com a centre del problema i també com a solució. Són exemples: vehicles, infraestructures, serveis de transport i logística.

ACTIVITATS DESTACADES

EL NOSTRE EQUIP

NARCISO BERBERANA

President

SALVADOR SEDÓ

Secretari Tècnic

FES-TE SOCI Uneix-te a Foment del Treball i aprofita totes les avantatges de formar part de la major xarxa d'empresaris catalans del sud-oest d’Europa MÉS INFORMACIÓ
X
X