Menu
DIGITALITZA’T – “IoT: driver de creixement de les empreses”

maig, 2021

19maig16:30- 17:30DIGITALITZA'T - "IoT: driver de creixement de les empreses"16:30 - 17:30 OnlineC:Innovació

Hora

(Dimecres) 16:30 - 17:30

Ubicació

Online

Detalls

DIGITALITZA’T

IoT: driver de creixement de les empreses

Us convidem al proper Webinar de Digitalitza’t que comptarà amb la ponència de Rafael Cabrera, Head of Cross Industry IoT and Big Data de Telefónica i tractarà sobre IoT: driver de creixement de les empreses. Digitalitza’t és un projecte impulsat per Foment del Treball que acompanya les empreses, especialment les pimes, en el camí cap a la transformació digital.

Les tecnologies IOT estan ajudant a les empreses a evolucionar les seves operacions i a afavorir el creixement dels seus negocis. En un entorn on el consumidor demanda personalització i la conjuntura socioeconòmica està en constant canvi, l’IoT es posiciona com un company de viatge imprescindible per ajudar les empreses a adaptar-se a aquest entorn.

En aquesta sessió el ponent abordarà com Telefónica impulsa la digitalització de les empreses i com l’IoT obre un nou món de possibilitats al aflorar nous models o processos de negoci i propiciar un ús més eficient dels recursos. També tractarà casos d’aplicació singulars a diferents sectors. L’objectiu és que les empreses, prioritàriament les pimes, entenguin els beneficis que el IoT els proporciona per solucionar els reptes que planteja la 4a Revolució industrial.

Després de la intervenció del ponent, obrirem un torn de preguntes amb els assistents.

Organitzador

Innovación

X