Menu
DIGITALITZA’T – Projectes de transformació amb impacte en l’empresa

juny, 2021

14juny11:00- 12:30DIGITALITZA'T - Projectes de transformació amb impacte en l'empresa11:00 - 12:30 OnlineC:Innovació

Hora

(Dilluns) 11:00 - 12:30

Ubicació

Online

Detalls

DIGITALITZA’T

Projectes de transformació amb impacte en l’empresa

Us convidem al proper Webinar de Digitalitza’t que se centrarà en la “Transformació amb impacte en l’empresa” amb ponents destacats abordant tres punts de vista;

Kim Faura – Digitalització. Com la digitalització de la societat és un eix transformador per a les empreses. La urgència amb què les empreses s’estan transformant digitalment.
Javier Amézola – Transformar per liderar. Els projectes de transformació com a palanca per a les empreses líders. Claus d’èxit i exemples en empreses.
Jorge Ramos – L’Interim Management en projectes de transformació. Visió global de l’Interim Management a Espanya, fent focus concret en com aporta valor en projectes de transformació.

Kim Faura va començar la seva carrera professional en empreses de consum massiu, Braun Española (Grup Gillette) i a Kronberg, Chupa Chups, Sara Lee Corporation i Pepsico Fregit Lay. Després ha tingut la responsabilitat de director general de cigarrets a Tabacalera / Altadis, i des del 2001 fins al 2020 a Telefónica d’Espanya, ocupant diferents responsabilitats, entre les que estan President de Terra / Lycos i director general de la Mediterrània: Catalunya, València, Múrcia i Balears.

Javier Amezola, va començar la seva carrrera a Accenture, durant 20 anys, fins a ser soci de la firma de consultoria responsable de sector d’empreses de mitjans de comunicació i oci per a la regió d’Iberia, Àfrica i Amèrica Llatina. Després de la seva sortida d’Accenture s’ha bolcat en diferents iniciatives empresarials com Exit d’Idees, Habitat4all i Newton Learning i a diferents projectes de Consultoria i Interim Management.

Jorge Ramos es va unir a EIM (Executive Interim Management) en 2018, després de 24 anys d’experiència en Consultoria i en Direcció en diferents companyies. Com a consultor ha estat 12 anys, principalment a Accenture i més de 12 anys com a executiu: director general de Swisscom per a Espanya i Portugal, director general d’Unitat de Negoci a Europa i director general de IBIL (empresa participada de Repsol).

Després de la intervenció dels ponents, obrirem un torn de preguntes amb els assistents. Aquesta sessió tindrà lloc en format online. Podeu confirmar la vostra assistència en el següent enllaç:

Organitzador

Innovacióinnovacio@foment.com

X