Menu

junio, 2024

27jun19:3021:30Fiesta de la Primavera: La gestión de personas con una sonrisa: El papel del humor en Recursos Humanos19:30 - 21:30 Pier 07C =Foro Recursos HumanosACTIVIDAD FINALIZADA

Horario

(Jueves) 19:30 - 21:30

Lugar

Login required to see the information Login

Detalles del evento

Torna la Festa de la Primavera!

El Fòrum de recursos humans et convida a la Festa de la Primavera (tot i que se celebra a l’estiu) sota el títol: La gestió de persones amb un somriure: el paper de l’humor en recursos humans.

En el món laboral actual, la gestió de persones va més enllà de les mètriques i els processos. Es tracta de comprendre la complexitat de les relacions humanes i com influeixen en l’èxit de les organitzacions. En aquest context, l’humor emergeix com una eina poderosa i subestimada en l’àmbit dels recursos humans.

En resum, l’humor no només és una eina per fer riure, sinó també un recurs valuós per millorar la productivitat, la salut mental i les relacions laborals. I en aquest món laboral, sovint dominat per reunions serioses i protocols, volem fer una jornada refrescant i divertida que permeti relaxar-se, riure i crear connexions més enllà dels informes i les agendes, entre companys de gestió de Persones.

 

Vine amb nosaltres a somriure!

 

Patrocinador:

 

Organizador

Foro Recursos Humanos

Pier 07Via Laietana, 26 0803 Barcelona

X
X