Menu
Missió Comercial a la Xina

diciembre, 2019

3dic - 6dic 30:00dic 6Actividad finalizadaMissió Comercial a la XinaDel 3 al 6 de desembre 20190:00 - 0:00 (6) XINA - Shanghai

Inscríbete a la actividad

¿No podrás asistir a la actividad?Cambiar mi inscripción

Hora

3 (Martes) 0:00 - 6 (Viernes) 0:00

Ubicación

XINA - Shanghai

Detalles

En el marc del Pla Internacional per l’any 2019, Foment del Treball Nacional està organitzant una Missió Multisectorial a la Xina, que tindrà lloc del  3  al 6 de desembre 2019, coincidint en dates amb la Fira Automechanika Shanghai i la fira Label  Expo Asia 2019 de Shanghai.

Aquesta missió multisectorial està destinada a totes aquelles empreses catalanes que consideren aquest  mercat com a possible destí de les seves exportacions i volen establir contactes amb potencials distribuïdors, clients, socis comercials.

Amb la col·laboració de Estratègia Sourcing Solucions S.L. es prepararà una agenda de contactes per aquelles empreses interessades.

L’ajut en concepte de bossa de viatge per empresa participant (pendent d’aprovació) serà atorgat per ACCIÓ.

L’import corresponent a l’any anterior va ser de 1.190€.

 

Allotjament

Allotjament  al CITY HOTEL SHANGHAI  4* – 90 € X 4 nits

Itinerari

VOL DATA TRAJECTE SORTIDA ARRIBADA
AIR FRANCE 01/12/19 BARCELONA – SHANGHAI 12:40 04:20 + 1
KLM 06/12/19 SHANGHAI – BARCELONA 05:15 08:55

 

Cost de l’agenda

 DATES  Del 3 al 6 de desembre 2019  
Xina  900 euros + IVA  
Quota d’inscripció 405 € + IVA

 

* Nota: Es podrà tramitar un ajut en concepte de borsa de viatge, sempre i quan l’empresa compleixi la normativa vigent i la dotació econòmica de l’ajut hagi estat aprovada en els Pressupostos de  la Generalitat de Catalunya de 2019.

Condicions econòmiques i modalitat de pagament

El pagament serà mitjançant  transferència: 50% un cop acceptada la participació i el 50% restant 10 dies abans de l’inici del viatge i de rebre l’agenda de contactes. En cap cas es facilitarà l’agenda de contactes si no s’ha abonat l’import total del cost.

En cas de cancel·lació per part de l’empresa participant no serà retornat l’import del 50% abonat i en el cas que la preparació de l’agenda hagi incorregut en més despeses l’empresa les haurà d’assumir.

Les empreses participants en la missió han de sortir i tornar des de Catalunya.

El PROGRAMA INCLOU:

 • Agenda de contactes individualitzada per cada empresa participant
 • Suport en la logística del viatge
 • Seguiment tècnic durant el viatge

EL PROGRAMA NO INCLOU:

 • Despeses de viatge i allotjament
 • Desplaçaments interns per assistir a les reunions
 • Dietes

Important a tenir en compte (subvenció pendent d’aprovació)

D’acord amb la normativa d’ACCIÓ 2018  per a cobrar l’ajut:

 • Les empreses hauran de presentar, un cop finalitzat el viatge, les targes d’embarcament o la confirmació electrònica de la compra del bitllet
 • Les empreses han d’estar al corrent de pagaments amb Seguretat Social, Hisenda i ACCIÓ.
 • Les empreses participants poden ser industrials o de serveis, sempre que aquests es realitzin a l’estranger i per a no residents. Les empreses comercials només podran ser beneficiaries en aquells casos en que assumeixin la tasca comercial d’empreses industrials o de serveis formant part del mateix grup empresarial.(vinculació mínima del 25% del capital).
 • Les empreses participants en la missió han de sortir i tornar des de Catalunya.
 • D’acord amb la normativa d’ACCIÓ les empreses participants en la missió hauran de comptar amb una agenda d’entrevistes feta a per a una entitat especialitzada.


Inscripció

Per tal de confirmar la participació caldrà complimentar el formulari adjunt i fer la transferència de l’import agenda i quota d’inscripció al c/c de FOMENT DEL TREBALL IBAN: ES38-0128-7613-79-0100000716, indicant “MISSIÓ XINA 2019”

 

 

Organizado por

Internacional Foment Internacional

X