Menu

abril, 2023

18abr9:3010:30Actividad finalizadaCUPONS INICIACIÓ A L’EXPORTACIÓSessió informativa Cupons d’Acció a la Internacionalizació 9:30 - 10:30 OnlineACTIVIDAD FINALIZADA

INSCRÍBETE A LA ACTIVIDAD

Reservas cerradas

¿No puedes asistir al evento?Cambiar mi reserva

Horario

(Martes) 9:30 - 10:30

Lugar

Online

Detalles del evento

Amb les Línies d’Ajuts d’Acció t’ajudarem a donar un impuls a les àrees que t’ajudaran a transformar la teva empresa, com per exemple dissenyar una estratègia de promoció internacional, comptar amb un export manager o crear l’estratègia digital per vendre a tot el món.

Els Cupons ACCIÓ a la internacionalització et permetran fer un pas endavant cap a l’expansió internacional de la teva empresa.

Sabies que prop del 60% de les empreses beneficiàries preveu incrementar la inversió en internacionalització després de rebre el Cupó? Sigui per començar a fer un pla de promoció internacional, per subcontractar un Export Manager o per vendre on-line al món, els Cupons ACCIÓ a la internacionalització són la teva finestra a l’exterior. Aquests cupons es poden bescanviar per algun d’aquests serveis:

  • Cupó al desenvolupament d’un pla de promoció internacional: selecciona el millor producte o servei per vendre a l’exterior, tria els països de destí i els canals de distribució i elabora un llistat de clients potencials. Ajut màxim de 2.500 euros.
  • Cupó a la subcontractació d’un Export Manager: Tria la persona que et donarà suport durant el procés d’internacionalització. Ajut màxim de 8.000 euros.
  • Cupó International eTrade: Aquest cupó té per objectiu facilitar la internacionalització de la teva empresa a través dels canals digitals. Per fer-ho possible, les empreses podran accedir a un anàlisi de la seva presència on-line, una definició de l’estratègia digital internacional (selecció i definició de mercats, de públics, d’objectius i canals, entre d’altres) i un pla d’accions als canals digitals. Ajut màxim: 6.000 euros.

Organizador

Internacional

X
X