Menu
Jornada PRL. Propostes per al desenvolupament de protocols de gestió de conflictes

maig, 2021

5maig9:30- 11:30Activitat finalitzadaJornada PRL. Propostes per al desenvolupament de protocols de gestió de conflictes9:30 - 11:30 Webinar por ZoomC:Prevenció de Riscos Laborals

Inscriu-te a l'activitat

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

(Dimecres) 9:30 - 11:30

Ubicació

Webinar por Zoom

Webinar per Zoom

Detalls

Jornada PRL

Propostes per al desenvolupament de protocols de gestió de conflictes.

 

Objectiu

 

La manera d’afrontar els conflictes interpersonals en l’empresa ha anat evolucionant en els últims temps. Si durant la dècada passada les empreses centraven la seva atenció únicament en la prevenció del “moobing”, mitjançant la implementació de protocols d’actuació davant l’assetjament laboral, actualment es tendeix a adoptar enfocaments més integradors, és a dir, que contemplen altres supòsits de conflictes laborals que poden comportar certa violència i que han de ser tractats amb un enfocament més propi de la prevenció i la resolució de conflictes.

Durant la jornada s’exposaran quines són les parts essencials que ha de contemplar i com estructurar un protocol d’actuació i debatre sobre aquells aspectes sobre els que actualment encara no hi ha un clar consens.

 

Programa de la jornada

09:30 h

Presentació.

Sr. César Sánchez. Director Oficina Prevenció Riscos Laborals. Foment del Treball.

09.40 h

Propostes per al desenvolupament de protocols de gestió de conflictes.

Sr. Francesc Martí. Llicenciat en Psicologia. Tècnic superior en Ergonomia i Psicosociologia Aplicada del Servei PRL per a pimes i autònoms de MC Mutual.

  • L’assetjament i altres supòsits de violència laboral.
  • Dels models centrats en l’assetjament als models de gestió de conflictes interpersonals.
  • Protocols d’actuació enfront de l’assetjament i altres situacions de violència laboral: models, guies i una altra documentació relacionada.

11:00 h

Preguntes dels assistents.

11:25 h

Cloenda.

Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, dirigits a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva.

Organitzador

Of. Tècnica de Prevenció de Riscos Laborals

X