Menu

junio, 2022

15jun15:0018:002ª Sessió: Applicacions web al núvol: serveis i gestió. Mòdul formatiu IV: Computació al Núvol15:00 - 18:00 OnlineC =InnovacióACTIVITAT FINALITZADA

Horario

(Miércoles) 15:00 - 18:00

Lugar

Online

Detalles del evento

DIGITALITZA’T

Applicacions web al núvol: serveis i gestió. Mòdul formatiu IV: Computació al Núvol

Us convidem a la 2ª sessió del Digitalitza’t amb Daniel Franco Puntes, que se centrarà en explicar les arquitectures de les aplicacions web a l’actualitat.

Aquesta jornada està adreçada a perfils relacionats amb processos de tractament d’informació: Gestor de projectes IT o Director d’Operacions, Directors i gestors de dades, etc.

 

El món de la computació al núvol, Cloud Computing, és un estàndard avui dia, on moltes companyies estan migrant els seus treballs de còmput a serveis remots proporcionats per grans proveïdors de còmput Cloud. Per a petites companyies és una oportunitat de desplegar serveis de manera dinàmica sense una gran inversió. Conèixer què suposa la filosofia Cloud a l’estratègia IT de la teva companyia serà clau per alinear esforços i aprofitar els avantatges de la tecnologia avui dia. A totes les companyies, tant industrials com de serveis, posem el focus en les dades que fem servir, i per això hem de conèixer quines són les nostres fonts de dades i definir un model de dades per poder processar-les i extreure informació útil per a la presa de decisions. Una visió de tota la cadena de valor de la dada, des d’on s’origina (sensors, terminals remots, interacció a pàgines web, xarxes socials…) usant tecnologia Internet of Things (IoT) per recollir totes les dades que ens interessa, ens permetrà tenir control de la situació i poder anticipar-nos a la presa de decisions.”

Daniel Franco Puntes és Professor titular del departament d’Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Després de la intervenció del ponent, obrirem un torn de preguntes amb els assistents.

Aquesta sessió se celebrarà el proper dimecres 15 de juny de 15 a 18h en format online.

Podeu confirmar la vostra assistència en el següent enllaç.

 

INSCRIPCIÓ

Digitalitza’t és un programa impulsat per Foment del Treball amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya que acompanya i assessora les empreses en el camí cap a la transformació digital.

 

Organizador

Innovacióinnovacio@foment.com

X
X