Menu

noviembre, 2022

16nov10:0012:30Actividad finalizadaReptes i futur del professional de HSE10:00 - 12:30 C =Prevenció de Riscos LaboralsACTIVITAT FINALITZADA

INSCRÍBETE A LA ACTIVIDAD

Reservas cerradas

¿No puedes asistir al evento?Cambiar mi reserva

Horario

(Miércoles) 10:00 - 12:30

Detalles del evento

Reptes i futur del professional de HSE

La situació actual, amb tots els reptes als que ens estem veient exposats, està posant de manifest més que mai la necessitat de disposar d’estratègies adequades que ens permetin avançar-nos a aquests. Els entorns VUCA (Volàtil, Incert, Complex i Ambigu) estan a l’ordre del dia, amb totes les implicacions que té tant a nivell organitzacional com personal.

En aquest entorn, on qualsevol esdeveniment rellevant que ocorri en una part del món pot afectar de forma ràpida a la resta, les organitzacions són peces clau. Però no hem d’oblidar que aquestes organitzacions són cada vegada sistemes més complexos i estan formats per un número major de peces que coexisteixen, conviuen i funcionen interconnectades.

Considerant aquest context, el rol del professional de la seguretat i la salut s’enfronta a uns reptes que van més enllà del mer compliment legal i de “fer les organitzacions més segures”. La realitat actual és que aquests professionals tenen una labor molt més complexa i amb implicacions cada vegada majors a molts nivells de l’organització.

En la present jornada s’analitzaran aquests reptes i es donaran a conèixer eines desenvolupades per Foment del Treball per fomentar el coneixement dels professionals de la seguretat i la salut.

.

 

Organizador

Of. Tècnica de Prevenció de Riscos Laborals

X
X