Menu

febrero, 2017

23feb16:0018:00Actividad finalizadaEl repte de gestionar talent divers16:00 - 18:00 BimboC =Forum Recursos HumansACTIVITAT FINALITZADA

INSCRÍBETE A LA ACTIVIDAD

Reservas cerradas

¿No puedes asistir al evento?Cambiar mi reserva

Detalles del evento

El repte de gestionar talent divers  

Ja ningú dubta que en les organitzacions la diversitat és una font de riquesa i comptar amb talent divers aporta beneficis tangibles i té un impacte molt positiu en el desenvolupament general del negoci, en la innovació i en la competitivitat local i global.

Encara que som conscients de la importància de la gestió de la diversitat, avui dia encara és un repte. Requereix seguir aprenent i desaprenent, estar oberts a noves formes de treball, flexibilitzar els nostres hàbits, confiar en els equips, ser més àgils, tenir polítiques específiques d’inclusió de persones diverses, gestionar la coexistència generacional, comprendre les diferents cultures, les diferències de gènere, les discapacitats, etc.

Algunes organitzacions ja estan abordant aquest gran repte, com és el cas del GRUP BIMBO que està vivint una transformació cultural en la seva organització. En aquesta sessió compartiran el projecte de CULTURA INCLUSIVA que han iniciat des de la direcció general de l’empresa i que forma part de les línies estratègiques de la companyia. Ens parlaran d’accions concretes i projectes sobre diversitat, com el “Projecte Enamora’t”, “El mes de la Diversitat”,els estils de lideratge que potencien la diversitat i aquells que la limiten.

 

Programa:

Benvinguda:
Merche Fernández – Meeting Leader – Foro RRHH

La gestió de la Diversitat:
Marta Garcia- Valenzuela (Talengo)

Experiència: LIDERANT EN UNA CULTURA DE DIVERSITAT I  INCLUSIÓ a Grupo Bimbo
Laurie Cheoux, Líder del Comitè de Diversitat i Inclusió a  Bimbo Iberia. Procurement Category Manager
Cristina Diez,  Responsable de la transformació cultural a Bimbo IberiaTalent.  Management Manager (Bimbo Iberia)

 

 

Amb la col·laboració de:

https://www.bimbo.es/

Patrocinador: 

https://www.randstad.es/

Organizador

BimboC/Josep Pla nº 2, 4ta planta (Torres Diagonal Litoral – B2) - 08019 Barcelonabimbo

X
X