Menu
De l’Acompliment al Desenvolupament: Com enfocarnos en el treballador?

gener, 2018

30gen16:00- 18:00Activitat finalitzadaDe l'Acompliment al Desenvolupament: Com enfocarnos en el treballador?16:00 - 18:00 Foment del TreballC:Forum Recursos Humans

Inscriu-te a l'activitat

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

(Dimarts) 16:00 - 18:00

Ubicació

Foment del Treball

Via Laietana, 32

Detalls

Des de fa un temps, les organitzacions s’estan qüestionant els seus models d’avaluació de competències, basades principalment en entrevistes anuals d’avaluació i mesurament del rendiment dels seus col·laboradors.

L’Àrea de Recursos Humans necessita reinventar els seus models per donar resposta a la realitat de l’entorn:  cada vegada es treballa més per projectes, les estructures són més planes, les relacions entre col·laboradors i els responsables són més transparents, s’imposa el feedback immediat, la rapidesa i el dinamisme de les organitzacions rebutgen els processos estàtics i tediosos de compliment de qüestionaris…

Davant aquesta realitat, algunes organitzacions han decidit abandonar o canviar el seu sistema d’avaluació tradicional i transitar cap a altres models. És el cas de General Electric (GE), que compartirà amb nosaltres la seva nova forma de treballar l'”avaluació”. Així com la majoria dels models tradicionals acaben amb un “rànquing” dels seus treballadors o atribuint-los una “nota”, el model de GE abandona aquestes qualificacions i canvien l’avaluació del rendiment mitjançant el DESENVOLUPAMENT DEL RENDIMENT.

En aquesta sessió, GE, compartirà amb nosaltres en què consisteix el nou sistema PD (PERFORMANCE DEVELOPMENT) i la gestió del canvi a l’organització per aconseguir la seva implementació.

 

PROGRAMA

16.00 h Benvinguda

Mercedes Fernández,  Meeting Lider-Fòrum RRHH

16:15 h Nou Model: General Electric

Rossella Truant, HR Integration Manager-General Electric
Leyla Nematollahi,Senior HRM GE Renewable Energy Spain.

17:30 h Col·loqui

17:55 h Fi de la Sessió

PATROCINADORS:

Organitzador

Foment del TreballVia Laietana, 32

X