Menu
WEBINAR: COM “RECUPERAR” LA MILLOR VERSIÓ DEL TEU EQUIP DE TREBALL I DE LA TEVA EMPRESA

juliol, 2020

2jul18:00- 19:00WEBINAR: COM “RECUPERAR” LA MILLOR VERSIÓ DEL TEU EQUIP DE TREBALL I DE LA TEVA EMPRESA18:00 - 19:00 C:Webinar

Hora

(Dijous) 18:00 - 19:00

Detalls

Es parla molt (i són molt importants) les mesures de seguretat sanitària per tornar a la feina, però …

En quin estat emocional torna el nostre equip de treball?

Com ha afectat a cada un dels membres de l’equip aquest confinament?

Disposem de les eines adequades perquè, a més de treballar segurs, recuperin la seva confiança i tornin a recuperar la seva creativitat i motivació?

Després del confinament, els treballadors i treballadores tenen por i inseguretat. Això té un gran impacte en el seu benestar i, per tant, en la seva creativitat i productivitat.

Entendre com funcionem facilitarà la gestió de les emocions, les relacions i dels conflictes.

Eines pràctiques de neurociència, psicologia positiva i resiliència a el servei de la teva empresa.

Ponents
Raquel Sáenz
Membre de Comitè Científic de l’ISSOK Institute
Llicenciada en psicologia, màster en clínica i especialitzada en processos de transformació personal i grupal. Experta en neurociència. Formada en neuroplasticitat cerebral, psicologia integradora humanista, biodescodificació, PNL, i teràpies centrades en el canvi. Directora i coordinadora i assessora de projectes comunitaris i gestiona grups de creixement.

Jaume Mora
Fundador de l’Model ISSOK.
Empresari expert en fer acompanyament a organitzacions en moments de crisi i oportunitats. President de Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, President i fundador de la Fundació de l’Esport i l’Educació de Barcelona. Vicepresident de l’Associació per al Desenvolupament de la Infància a l’Àfrica. President Executiu i fundador de l’International Sociological Sport Observatory. Conferenciant en l’àmbit empresarial i organitzacional.

.

X