Menu
Expedients de Regulació d’Ocupació en el marc de les restriccions de salut pública a l’activitat económica

novembre, 2020

12nov10:00- 12:00Activitat finalitzadaExpedients de Regulació d'Ocupació en el marc de les restriccions de salut pública a l'activitat económica10:00 - 12:00 Webinar por ZoomC:Laboral

Inscriu-te a l'activitat

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

(Dijous) 10:00 - 12:00

Ubicació

Webinar por Zoom

via laietana, 32

Detalls

Després d’un altre procés de concertació social, s’ha aprovat prorrogar l’Acord sobre els expedients de regulació temporal d’ocupació (ERTO), després d’intenses negociacions a nivell estatal. En aquest Acord es recullen diferents escenaris d’afectació a nombrosos sectors i empreses.

Així mateix, aquest Acord materialitzat mitjançant el Reial Decret Llei 30/2020, de 29 de setembre, de mesures socials en defensa de l’ocupació, s’ha vist complementat a nivell de la Generalitat de Catalunya amb les Resolucions 22 i 24 publicades sobre els procediments administratius per a la tramitació d’expedients de regulació temporal d’ocupació.

Les noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la COVID-19 a Catalunya han provocat que nombroses empreses s’hagin vist abocades a prorrogar o presentar nous expedients de regulació d’ocupació en el marc normatiu abans indicat.

L’objecte de la present jornada serà analitzar les novetats més rellevants en aquest àmbit així com diferents casuístiques a conseqüència de les recents restriccions a l’activitat econòmica.

Ponent: Jordi García Viña, Director Legal laboral KPMG Advocats.

Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva.

 

La jornada es podrà seguir per la plataforma Zoom. S’enviarà un correu electrònic amb l’enllaç per accedir a a la reunió el dia anterior a la jornada.

És imprescindible en formalitzar la inscripció identificar correctament el nom, cognoms (que han de ser les mateixes dades que s’utilitzaran per a identificar-se a Zoom) i DNI.

 

Amb el suport de:

 

Organitzador

Relacions Laborals

X