Menu
DIGITALITZA’T – Aplicacions Blockchain en la Indústria de l’Alimentació i Begudes

abril, 2021

20abr18:00- 19:00DIGITALITZA'T - Aplicacions Blockchain en la Indústria de l'Alimentació i Begudes18:00 - 19:00 OnlineC:Innovació

Hora

(Dimarts) 18:00 - 19:00

Ubicació

Online

Detalls

DIGITALITZA’T

Aplicacions Blockchain en la Indústria de l’Alimentació i Begudes

Us convidem al proper Webinar de Digitalitza’t que comptarà amb la ponència d’Andreu Crous, soci de la consultora de transformació digital Bitfaktor, i tractarà sobre les Aplicacions Blockchain en la Indústria de l’Alimentació i Begudes. Digitalitza’t és un projecte impulsat per Foment del Treball que acompanya les empreses, especialment les pimes, en el camí cap a la transformació digital.

Tot i que en els últims anys el màrqueting ha evolucionat cap a models de relació amb el client més directes i personalitzats, diferents estudis mostren que les marques no aconsegueixen la diferenciació desitjada. El consumidor s’ha convertit en expert i exigeix informació detallada i veraç. El seu nivell de fidelitat és baix i cada comentari negatiu requereix ser “neutralitzat” amb proves objectives de forma immediata.

En aquest context desafiant per a distribuïdors i fabricants, la tecnologia Blockchain possibilita la unió de tots els atributs que el consumidor està buscant en un sol canal de comunicació de forma eficient.

El ponent explicarà d’una manera didàctica en què consisteix aquesta tecnologia, com combinar-la amb altres pròpies de la Indústria 4.0 i de quina manera es pot convertir en un instrument de comunicació capaç d’atreure i fidelitzar al consumidor.

Després de la intervenció, obrirem un torn de preguntes amb els assistents.

Organitzador

Innovacióinnovacio@foment.com

X