Menu
Innovation Breakfast “Els límits de l’IoT”

gener, 2020

9gen9:00- 10:00Activitat finalitzadaInnovation Breakfast "Els límits de l'IoT"9:00 - 10:00 Foment del TreballC:Innovació

Inscriu-te a l'activitat

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

(Dijous) 9:00 - 10:00

Ubicació

Foment del Treball

Via Laietana, 32

Detalls

INNOVATION BREAKFAST

 Els límits de l’IoT

Us convidem al proper esmorzar col·loqui amb Francesc Juan, director de tecnologies i cap d’arquitectures de Schneider Electric, que parlarà de com les diferents disrupcions tecnològiques i l’IoT està transformant la indústria. A partir d’exemples reals i proves de concepte, podrem aprofundir en el potencial a curt termini en funció del segment industrial, quines tecnologies s’estan mostrant com a més interessants i què hem de tenir en compte alhora d’iniciar un projecte de transformació digital en el camp industrial.

Parlarem d’IoT, Digital Twins, plataformes, Machine Learning, del Machine as a Service i de com podem treure molt més valor de les dades.

La presentació anirà a càrrec de Jordi Bosch, President de la Comissió d’Innovació. Després de la intervenció del ponent, s’obrirà un torn de preguntes amb els assistents.

Els Innovation Breakfast de Foment són un nou format de sessió creat per oferir un entorn on poder dialogar, inspirar-se i créixer professionalment, a través de trobades amb ponents d’alt nivell que comparteixen la seva visió i expertise en les iniciatives innovadores que estan liderant en la seva organització.

Aquest espai està restringit als socis de Foment i les properes convocatòries únicament seran enviades als membres de la comissió d’Innovació de la patronal. Per aquest motiu, si estàs interessat a seguir rebent les invitacions, et preguem que omplis el formulari d’adhesió a la Comissió d’Innovació.

Organitzador

Innovacióinnovacio@foment.com

X