Menu
Innovation Breakfast – Innovació en RRHH a través del feedback dinàmic

febrer, 2021

16febr9:30- 10:30Activitat finalitzadaInnovation Breakfast - Innovació en RRHH a través del feedback dinàmic9:30 - 10:30 OnlineC:Forum Recursos Humans,Innovació

Inscriu-te a l'activitat

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

(Dimarts) 9:30 - 10:30

Ubicació

Online

Detalls

INNOVATION BREAKFAST

Innovación en RRHH a través del feedback dinámico

Us convidem al proper esmorzar col·loqui amb Manuel Casals, founder & CEO de UNIKS que ens parlarà de com la tecnologia i un entorn VUCA marquen la nova tendència en la gestió de RRHH de les empreses. VUCA que incorpora les sigles en anglès de volatilitat, incertesa (uncertainty), complexitat i ambigüitat de condicions i situacions, descriu a la perfecció com les empreses estan adaptant-se a un mercat en continu canvi.

En concret, el ponent plantejarà el debat sobre com la incertesa vinculada al COVID impulsa a definir estratègies que incorporin nous enfocaments en innovació i tecnologia. Els canvis en la gestió de RRHH són imprescindibles i un bon sistema de feedback és una oportunitat si és positiu, dinàmic, transparent i significatiu.

La presentació anirà a càrrec de Jordi Bosch, President de la Comissió d’Innovació. Després de la intervenció dels ponents, obrirem un torn de preguntes amb els assistents. Antonia Cerrudo, Vicepresidenta del Foro de RRHH de Foment, farà la cloenda de l’acte.

Els Innovation Breakfast de Foment són un nou format de sessió creat per a oferir un entorn on dialogar, inspirar-se i creixer profesionalment, mitjançant trobades amb ponents d’alt nivell que comparteixen la seva visió i expertise en les iniciatives innovadores que estan liderant en la seva organització.

 

 

Organitzador

Innovacióinnovacio@foment.com

X