Menu
Innovation Breakfast – Micro i Nano tecnologia per resoldre reptes empresarials

setembre, 2021

16set9:30- 10:30Innovation Breakfast - Micro i Nano tecnologia per resoldre reptes empresarials9:30 - 10:30 OnlineC:Innovació

Hora

(Dijous) 9:30 - 10:30

Ubicació

Online

Detalls

INNOVATION BREAKFAST

Micro i Nano tecnologia per resoldre reptes empresarials

Us convidem al proper esmorzar col·loqui amb Luis Fonseca director de L’Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM) i Mar Alvarez, Xavier Jordà i Manuel Lozano vicedirectors respectivament. És el centre d’investigació més gran d’Espanya dedicat a la investigació i desenvolupament en Micro i Nano Tecnologia i Microsistemes i acull la única Sala Blanca integrada de Micro i Nanofabricació. Pertany al Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) des de la seva fundació el 1985.

L’Institut de Microelectrònica de Barcelona juntament amb els nodes de Sevilla i Madrid, conforma el Centre Nacional de Microelectrònica (CNM). És una institució pública que realitza una investigació intensiva en tecnologia, on la vocació es centra en l’explotació de micro i nano tecnologies per al desenvolupament de dispositius miniaturitzats i escalables que contribueixin a la digitalització i sostenibilitat de múltiples aplicacions d’interès socioeconòmic, com ara l’energia , la indústria, la mobilitat, el medi ambient, l’agroalimentació, la seguretat, l’espai, i la salut, entre d’altres.

A l’IMB-CNM aquestes tecnologies es donen cita de forma flexible en un entorn de fabricació únic: la Sala Blanca de Micro i Nanofabricació, reconeguda a nivell espanyol com a Infraestructura Científica i Tècnica Singular (ICTS). Aquests ingredients, juntament amb la multidisciplinarietat del personal i la vocació de repercutir en la societat, ha fet que els resultats dels projectes i contractes d’R+D+I en els que participen, finançats tant per entitats públiques com empreses nacionals i internacionals, no només s’emmarquin en una recerca de frontera sinó que s’hagin incorporat en productes comercials, spin-offs o en escenaris tan exigents com l’interior de les cèl·lules vives, la captació de senyals neuronals, experiments d’altes energies en el col·lisionador del CERN o a bord de missions espacials.

La presentació anirà a càrrec del Sr. Jordi Bosch, President de la Comissió d’Innovació. Després de la intervenció dels ponents, obrirem un torn de preguntes amb els assistents.

Els Innovation Breakfast de Foment són un nou format de sessió creat per oferir un entorn on dialogar, inspirar-se i créixer professionalment, a través de trobades amb ponents d’alt nivell que comparteixen la seva visió i expertise en les iniciatives innovadores que estan liderant en la seva organització.

Organitzador

Innovacióinnovacio@foment.com

X