Menu
La Negociació Col·lectiva en el context de la COVID-19. Reptes i desafiaments

febrer, 2021

23febr12:00- 14:11Activitat finalitzadaLa Negociació Col·lectiva en el context de la COVID-19. Reptes i desafiaments12:00 - 14:11 C:Laboral

Inscriu-te a l'activitat

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

(Dimarts) 12:00 - 14:11

Ubicació

Login required to see the information Login

Detalls

Davant el present escenari d’extrema gravetat en el que ens trobem són necessaris determinats instruments per superar situacions crítiques per pal·liar situacions límit per tal d’evitar l’adopció de mesures més traumàtiques.

És per això, que la negociació col·lectiva es presenta com l’instrument clau per a l’empresa a l’hora d’implementar mesures i formes de prestació de la feina amb la suficient flexibilitat per poder adaptar-se a aquesta recuperació gradual, anticipant eventuals respostes a situacions imprevisibles mitjançant plans de contingència adequats en l’àmbit laboral. L’acord entre empresaris i representants de les persones treballadores permet a més que en el disseny i implementació d’aquests canvis i mesures intervinguin els treballadors a través de la seva representació evitant situacions que puguin generar conflictivitat i que puguin dificultar aquesta recuperació.

Així mateix, les normatives recentment publicades fan nombroses crides a la concreció de les seves disposicions mitjançant la negociació col·lectiva.

La negociació col·lectiva, per tant, tindrà una gran importància en els pròxims mesos, ja que empresaris i treballadors estan cridats a entendre’s en aquests difícils temps.

L’ objectiu per tant d’aquesta jornada serà  analitzar quin paper tindrà la negociació col·lectiva en l’actual situació de crisis sanitària així com d’una futura recuperació, i analitzar diferents estratègies en l’elaboració de les plataformes empresarials i com donar resposta a les peticions sindicals.

Ponent: José Luis Salido Banús, Prof. Titular de Universtat. Soci Salido Bellmunt Abogados, S.L.P. Negociador de Convenis Col·lectius.

Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva. Expedient núm. TSF051/19/00005.

 

La jornada es podrà seguir per la plataforma Zoom. (Places limitades, si s’exhaureixen s’obrirà llista d’espera)

S’enviarà un correu electrònic amb l’enllaç per accedir a a la reunió el dia anterior a la jornada.

És imprescindible en formalitzar la inscripció omplir tots els camps del formulari: nom, cognoms (que han de ser els mateixos que s’utilitzaran per a identificar-se a Zoom), DNI, empresa i adreça postal completa.

 

Amb el suport de: 

Organitzador

Relacions Laborals

X