Llista d’espera – Jornada pràctica en matèria de Protocols per a la prevenció i abordatge de l’assetjament sexual i per raó de sexe a l’empresa

març, 2020

25març10:00- 13:00Activitat finalitzadaLlista d'espera - Jornada pràctica en matèria de Protocols per a la prevenció i abordatge de l’assetjament sexual i per raó de sexe a l’empresa10:00 - 13:00 Foment del Treball

Inscriu-te a l'activitat

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

(Dimecres) 10:00 - 13:00

Ubicació

Via Laietana, 32, 08003 Barcelona

Detalls

Llista d’espera per a la inscripció a la Jornada Pràctica en matèria de Protocols per a la prevenció i abordatge de l’assetjament sexual i per raó de sexe a l’empresa.

En cas de produir-se una baixa, les altes es realitzaran per rigorós ordre d’inscripció en la llista d’espera

 

Existeix una àmplia i variada normativa que, des de diverses òptiques o enfocaments (laboral, sancionador, penal, disciplinari, etc.) regula les obligacions de l’empresa quant a la protecció de les persones treballadores enfront l’assetjament sexual i per raó de sexe.

L’article 48 de la LOIEMH estableix l’obligatorietat de totes les empreses, independentment de la seva mida, de tenir mesures de prevenció d’assetjament sexual i/o per raó de sexe i d’arbitrar procediments per a la seva prevenció.

A banda de l’obligatorietat d’implementar un protocol per a la prevenció i abordatge de l’assetjament sexual i per raó de sexe, és necessari que les empreses promoguin condicions de treball adequades i un clima laboral saludable que evitin l’assetjament sexual i l’assetjament per raó de sexe.

En aquest sentit, des de Foment del Treball organitzem la present jornada per promocionar la implementació de les Eines acordades al Consell de Relacions Laborals de Catalunya: el Protocol per a la prevenció i abordatge de l’assetjament sexual i per raó de sexe a l’empresa, la Guia d’elaboració del protocol per a la prevenció i abordatge de l’assetjament sexual i per raó de sexe a l’empresa i el Decàleg de tolerància zero amb l’assetjament sexual i per raó de sexe a l’empresa.

Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva. Places limitades, si s’exhaureixen s’obrirà llista d’espera.

Ponent: Beatriz Fernández-Tubau, representant de Foment del Treball a la Comissió d’Igualtat i Temps de Treball del Consell de Relacions Laborals de Catalunya.

 

Amb el suport de:

Organitzador

Relacions Laborals

Foment del TreballVia Laietana, 32, 08003 Barcelona

X