Col·loqui amb Bob Chapman a Foment del Treball

febrer, 2020

26febr18:00- 19:30Activitat finalitzadaCol·loqui amb Bob Chapman a Foment del Treball18:00 - 19:30 Categoria:Forum Recursos Humans

Inscriu-te a l'activitat

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

(Dimecres) 18:00 - 19:30

Ubicació

Login required to see the information Login

Detalls

El Foro RRHH de Foment del Treball i MRC International Training acullen la visita de Bob Chapman, un dels empresaris més importants dels EEUU i coautor del llibre Todo el mundo es importante, basat en l’extraordinari poder de tractar als teus treballadors com si fos la teva família.

Bob Chapman és CEO i fundador del grup Barry-Wehmiller, un holding de 115 empreses amb una facturació prop dels 3.000 milions de dòlars i amb un creixement compost del preu de l’acció del 17% anual durant els últims 20 anys. Mitjançant una combinació de quasi 80 empreses adquirides i desplegades en 10 divisions arreu del món, la visió de la seva companyia consisteix en utilitzar el poder dels negocis per canviar el món.

El seu objectiu és canviar el sistema econòmic mundial, sota el lema Touching peoples’ hearts. El canvi consisteix en passar d’un Capitalisme Salvatge a un Capitalisme Conscient. La clau de la seva revolució és que la creació de valor de les societats no és només pels accionistes, sinó per a tots: clients, treballadors, proveïdors, inversors, societat i medi ambient. La seva inspiració neix de la seva família nombrosa. Mentre reflexionava i aprenia d’ella, en simultani gestionava l’empresa aplicant la mateixa filosofia basada en l’afecte i l’apreci, paraules que poden resultar allunyades de l’àmbit empresarial però que els números de la companyia han demostrat tot el contrari.

PROGRAMA:

18.00 Recepció dels assistents

18.15 Benvinguda i presentació del ponent

Josep Sánchez Llibre, president de Foment del Treball

Robert Karro, soci MRC International Training

18.30 Ponència

Bob Chapman, CEO i fundador de Barry-Wehmiller

19.15 Preguntes i cloenda de l’acte

Sílvia Forés, presidenta del Foro RRHH

19.30 Signatura de llibres, cocktail i networking

Amb el patrocini de:

Coorganitzat amb: 

Organitzador

Foment del TreballVia Laietana, 32, 08003 Barcelona

X