#Protegits: Com preparar un retorn segur en temps del COVID-19

maig, 2020

5maig9:30- 11:00No hi ha més places disponibles#Protegits: Com preparar un retorn segur en temps del COVID-199:30 - 11:00 Categoria:Forum Recursos Humans

Inscriu-te a l'activitat

Event is happening for certain

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

(Dimarts) 9:30 - 11:00

Detalls

 

 

 

SESSIÓ DE WEBINAR

 

Les empreses estan començant a posar data pel retorn als seus espais de treball habituals en aquesta desescalada progressiva que es vol aplicar per tornar a la “nova normalitat”, però amb una variant important: haver de conviure amb el COVID-19. Això suposa afrontar un repte primordial en especial per als professionals de recursos humans, responsables principals de l’equip humà de les companyies, protegir les persones de l’organització.

Els treballadors han de comptar amb tots els materials i recursos per estar protegits enfront del contagi del COVID-19. Ara més que mai els departaments de Persones, que vetllen cada dia pel benestar dels treballadors, han d’establir moltes modificacions en l’employee experience i acondicionar els diferents espais de treball. Amb aquest webinar s’oferiran les claus per planificar una reincorporació al treball, tenint en compte totes les mesures en matèria de seguretat i salut, s’exposaran casos empresarials que ja estan aplicant aquests plans i es resoldran tots els dubtes tècnics que es pugui tenir.

 

PROGRAMA:

9:30 h Benvinguda:
Isabel Salas, membre de la Junta Foro RRHH

9:35 h Com fer un pla de reincorporació al treball:
Cèsar Sánchez, Director Oficina Prevenció Riscos Laborals de Foment del Treball.

10:00 h Experiències empresarials:
Jesús Coello, Director de Comunicació del Grup Costa Brava Mediterranean Foods

Regina Tornamorell, Responsable Prevenció Riscos Laborals i Salut Laboral d’AREAS

10:45 h Preguntes

11:00 h Cloenda

 

PATROCINADOR: 

Organitzador

X