Menu
Teletreball: reptes per a la seva implementació en les empreses i el seu desenvolupament en la negociació col·lectiva

novembre, 2020

19nov9:00- 11:00Activitat finalitzadaTeletreball: reptes per a la seva implementació en les empreses i el seu desenvolupament en la negociació col·lectiva9:00 - 11:00 Webinar por ZoomC:Laboral

Inscriu-te a l'activitat

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

(Dijous) 9:00 - 11:00

Ubicació

Webinar por Zoom

via laietana, 32

Detalls

El passat 23 de setembre es va publicar al BOE el Reial decret llei 28/2020, de 22 de setembre, de treball a distància.

Fins ara el teletreball estava regulat de forma genèrica, sense una llei que ho desenvolupés, per l’Estatut de Treballadors. I encara que la nova normativa reflecteix alguns drets i deures d’empresa i empleats, deixa bastants aspectes oberts a desenvolupar per negociació col·lectiva.

La disposició addicional primera fa menció expressa a determinats aspectes que poden ser objecte de negociació en els convenis col·lectius, si bé la norma fa diferents crides a la negociació col·lectiva al llarg del text.

Així mateix, s’han generat diferents qüestions interpretatives i conflictes respecte a l’aplicació de la nova norma.

D’altra banda, en la jornada es tractaran les oportunitats que aporten les tecnologies tant per a les persones treballadores com per a les empreses i quines són les regles bàsiques a nivell de tecnologies que haurien  de tenir-se en compte en aplicar un pla de teletreball.

Per tot el que s’ha exposat, l’objecte de la present Jornada serà analitzar, la rellevància que la negociació col·lectiva té en aquesta matèria, així com, les diferents casuístiques i els aspectes que estan resultant més controvertits en l’aplicació de la nova normativa

PROGRAMA

09:00 h. Presentació. La tecnologia: una aliada estratègica
Ana Maria Sánchez, Presidenta de la Comissió de Societat Digital de Foment del Treball

09:15 h. Aspectes legals i convencionals del teletreball. Exemples pràctics
Jordi García Viña, Director de l’Àrea Laboral de KPMG Advocats

10:45 h Debat entre ponents i assistents
Modera: Javier Ibars, Director del Departament de Relacions Laborals i Afers Socials  de Foment del Treball

11h. Cloenda
Mª Ángeles Tejada, Presidenta de la Comissió Laboral i de Recursos Humans de Foment del Treball

 

La jornada es podrà seguir per la plataforma Zoom. S’enviarà un correu electrònic amb l’enllaç per accedir a a la reunió el dia anterior a la jornada.

És imprescindible en formalitzar la inscripció omplir tots els camps del formulari: nom, cognoms (que han de ser els mateixos que s’utilitzaran per a identificar-se a Zoom), DNI, empresa i adreça postal completa.

Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva.

Amb el suport de: 

Organitzador

Relacions Laborals

X