Trade Mission Port de Barcelona al Japó

novembre, 2019

8nov - 14Tot el diaActivitat finalitzadaTrade Mission Port de Barcelona al Japó(Tot el dia) Japó. Tokyo i YokohamaCategoria:Foment del Treball,Internacional,Missions Empresarials

Inscriu-te a l'activitat

No podràs assistir a l'activitat?Canviar la meva inscripció

Hora

novembre 8 (Divendres) - 14 (Dijous)

Ubicació

Japó. Tokyo i Yokohama

Detalls

Enguany, la missió empresarial del Port de Barcelona té com a destí Japó. Concretament, es realitzarà a les ciutats de Tokyo i Yokohama del 8 al 14 de novembre. La delegació empresarial, integrada per empreses importadores i exportadores i també del sector logístic portuari, estarà encapçalada per la consellera de Empresa i Coneixement, Mª Angels Chacón  i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, juntament amb la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa.

L’objectiu és reforçar i generar vincles empresarials i institucionals entre ambdós països, contribuir a la internacionalització de les  empreses i promocionar la comunitat logística de Barcelona, mitjançant les jornades empresarials, seminari tècnic i contactes empresarials que es desenvoluparan a ambdues ciutats.

Japó és un dels mercats més importants del continent asiàtic. Amb 172 milions d’habitants, actualment és la tercera economia mundial i el dotzè soci comercial del Port de Barcelona. Els sectors alimentari, d’automoció i químic centren les relacions bilaterals entre el país asiàtic i Catalunya.

La seva política i el seu accés amb baixa protecció aranzelària, així com el Tractat de Lliure Comerç amb la UE, signat el passat mes de juliol, ofereixen importants possibilitats de negoci i inversió a les empreses del nostre país.

Per al vostre coneixement, annexem informació general del viatge, calendari de treball i formulari d’inscripció. Aquesta documentació, també podeu descarregar-la al web del Port de Barcelona/Missions. Les places són limitades i la inscripció es realitzarà per rigorós orde de recepció de la documentació.

Informació de participació

BCN_info CAT missioJAPAN_ConvAbril

Formulari d'inscripció

BCN_formulario JAPAN2019_08abril

X