COM EL VISUAL MARXANDATGE I L’APARADORISME PODEN AJUDAR LES BOTIGUES EN TEMPS DE COVID-19

maig, 2020

26maig18:00- 19:00COM EL VISUAL MARXANDATGE I L’APARADORISME PODEN AJUDAR LES BOTIGUES EN TEMPS DE COVID-1918:00 - 19:00 Webinar per ZoomCategoria:Webinar

Hora

(Dimarts) 18:00 - 19:00

Ubicació

Webinar per Zoom

Detalls

El Visual Marxandatge i l’Aparadorisme són disciplines que ens permeten potenciar l’impacte i la visibilitat dels nostres negocis, així com la rendibilitat dels mateixos.

Avui, més que mai, a causa dels reptes i la complexitat de la situació actual per causa de la COVID 19 és essencial donar valor i posar en pràctica aquestes disciplines que ens ajudin a buscar solucions concretes per adaptar a la ‘nova realitat’ del comerç.

Avui més que mai tenim aspectes fonamentals a comunicar als nostres clients.

PROGRAMA:

  • Benvinguda
  • Aparadorisme i Visual Merchandising
  • Torn de preguntes
  • Tancament

Ponent: Roberto Domínguez

Creatiu Aparadorista, Visual Marxandatge, Docent i Dissenyador d’Espais Comercials amb una extensa trajectòria nacional i internacional en fashion-retail. Expert en conceptualització d’aparadors, creació i implantació d’estratègies de Visual Marxandatge i disseny d’espais comercials. Actualment compagina la faceta professional com a formador en diferents centres de disseny de Barcelona amb la consultoria dins de l’àmbit del Visual Merchandising.

Més informació: Telèfon: 934 841 232 – Mail: formacio@foment.com 

X